Filter op

Op zoek naar een sproeier? Vind alle sproeiers, broezen en pistolen

Sproeiers en broezen

Wil je gericht water geven in de tuin? Je vindt hier alle sproeiers, spuitpistolen en broezen van Gardena.

Subcategorieën

 • Gardena Classic Tuinspuit

  Verbeterde grip
  Traploos regelbaar
  € 7,99

  Gardena Classic Tuinspuit

  De klassieke tuinspuit van Gardena maar dan in een nieuw jasje. De verbeterde versie heeft een verbeterde grip waardoor het eenvoudiger schakelen is tussen de verschillende waterstralen die de Gardena Classic Tuinspuit voort kan brengen. Je kunt de waterstraal reguleren van fijne mist tot een harde compacte straal. Ideaal dus voor een zeer breed scala aan werkzaamheden in de tuin, van water geven tot het afspuiten van gereedschappen.

  De Gardena Classic Tuinspuit is vorstbestendig.

 • Gardena Comfort...

  Krachtig reinigingspistool
  Bespaar tot 40% water
  € 26,99

  Gardena Comfort spuitpistool ecoPulse

  De Gardena Comfort spuitpistool ecoPulse is een enorm krachtig reinigingspistool. De innovatieve ecoPulse™-straal zorgt op een zeer effectieve wijze voor het reinigen van tuingereedschappen of het oppervlak van andere materialen. Ten opzichte van de standaard spuitpistolen van Gardena bespaard de Gardena Comfort spuitpistool ecoPulse maar liefst 40% water.

 • Gardena Classic sproeibroes

  Traploos regelbaar
  Impulshendel voor continu water
  € 16,49

  Gardena Classic sproeibroes

  Voor het geven van water aan planten in je tuin is de pistoolbroes ideaal. Dankzij de broes komt er een zeer zachte waterstraal uit het pistool die de tuinplanten niet beschadigd. De hoeveelheid water die uit de pistoolbroes komt is traploos in te stellen.

  Door de impulshendel vast te zetten kan er continu water worden gegeven en wordt jouw hand ontlast. Het geven van water veranderd in een plezierige bezigheid die je moeiteloos kunt uitvoeren. De Gardena Classic pistoolbroes is door een ring van zachtkunststof beschermd tegen val en stootschade en is bovendien voorzien van innovatieve vorstbeschermingstechnologie.

 • Gardena Classic...

  Drie verschillende standen
  Impulshendel voor continu water
  € 22,99

  Gardena Classic multifunctionele broes

  Ben jij op zoek naar een zeer breed inzetbare broes? Kies dan voor de Gardena Classic multifunctionele broes. De broes kan in drie verschillende standen worden gebruikt, te weten de broesstraal, perlatorstraal en de 9-punts volle straal.

  Zo kun je zelf de waterstraal regelen voor het geven van water aan planten, het reinigen van oppervlakken of het vochtig houden van potten.

  Door de impulshendel vast te zetten kan er continu water worden gegeven en wordt jouw hand ontlast. Het geven van water veranderd in een plezierige bezigheid die je moeiteloos kunt uitvoeren. De Gardena Classic multifunctionele broes is door een ring van zachtkunststof beschermd tegen val en stootschade en is bovendien voorzien van innovatieve vorstbeschermingstechnologie.

 • Gardena Zwenksproeier...

  Goede prijs/kwaliteit
  Voor oppervlak tot 220 m²
  € 18,99

  Gardena Zwenksproeier classic polo 220m2 - geschikt voor 220m²

  De welbekende klassieke Gardena zwenksproeier, je hebt er vast al eerder kennis mee gemaakt. Dit type zwenksproeier is uitermate geschikt voor het geven van water in de tuin.

  Door de gelijkmatige verspreiding van het water is de Gardena Zwenksproeier classic polo 220m2 zeer geschikt voor het geven van water aan het gazon.

  De Classic Polo is geschikt voor het geven van water aan oppervlakten tussen de 90 en 220 m². Deze zwenksproeier heeft een maximaal bereik in de breedte van 13 meter en kan in de lengte ingesteld worden tussen de 7 en 17 meter.

 • Gardena Comfort...

  Staat zeer stabiel
  Voor oppervlak tot 250 m²
  € 30,99

  Gardena Comfort Zwenksproeier aquazoom 250/1 - geschikt voor 250m²

  Deze comfort zwenksproeier is de geëvolueerde versie van de klassieke zwenksproeier. Dankzij de brede onderzijde staat dit model nog steviger op de plek. De zwenksproeier is uitermate geschikt voor het geven van water in de tuin.

  Door de gelijkmatige verspreiding van het water is de Gardena Comfort Zwenksproeier aquazoom 250/1 zeer geschikt voor het geven van water aan het gazon.

  De Gardena Comfort zwenksproeier aquazoom 250/1 is geschikt voor het geven van water aan oppervlakten tussen de 105 en 250 m². Deze zwenksproeier heeft een maximaal bereik in de breedte van 15 meter en kan in de lengte ingesteld worden tussen de 7 en 18 meter.

 • Gardena Zwenksproeier...

  Zowel in de lengte als breedte regelbaar
  Voor oppervlak tot 250 m²
  € 40,99

  Gardena Comfort Zwenksproeier aquazoom 250/2 - geschikt voor 250m²

  Deze comfort zwenksproeier is de verbeterde versie van de aquazoom 250/1. De aanpassing betreft het in de breedte kunnen regelen van de waterstralen. Hierdoor kan er gericht water worden gegeven zonder dat bloemenperken of je buren hier last van hebben.

  Deze zwenksproeier is in de breedte in te stellen tussen de 3,5 en 14 meter. Ook in de lengte is de zwenksproeier af te stellen en dit tussen de 7 en 18 meter.

  Door de gelijkmatige verspreiding van het water is de Gardena Comfort Zwenksproeier aquazoom 250/2 zeer geschikt voor het geven van water aan het gazon. Deze Comfort 250/2 is geschikt voor het geven van water aan oppervlakten tussen de 25 en 250 m².

 • Gardena Zwenksproeier...

  Zowel in de lengte als breedte regelbaar
  Voor oppervlak tot 350 m²
  € 51,99

  Gardena Comfort Zwenksproeier aquazoom 350/2 - geschikt voor 350m²

  Deze comfort zwenksproeier is de grotere en verbeterde versie van de aquazoom 250/1 en 250/2. De aanpassing betreft het in de breedte kunnen regelen van de waterstralen. Hierdoor kan er gericht water worden gegeven zonder dat bloemenperken of je buren hier last van hebben.

  Deze zwenksproeier is in de breedte in te stellen tussen de 4 en 17 meter. Ook in de lengte is de zwenksproeier af te stellen en dit tussen de 7 en 21 meter.

  Door de gelijkmatige verspreiding van het water is de Gardena Comfort Zwenksproeier aquazoom 350/2 zeer geschikt voor het geven van water aan het gazon. Deze Comfort 350/2 is geschikt voor het geven van water aan oppervlakten tussen de 28 en 350 m².