Lijst met producten per merk Pireco

Pireco, Pure Natural

Pireco bouwt voort op de kennis die de afgelopen 35 jaar is verkregen door intensief onderzoek naar de groeiomstandigheden van diverse planten en bomen. Daarmee hebben wij een grondige expertise ontwikkeld op het gebied van de gezondheid van planten en hun weerbaarheid tegen ziekten en plagen. Met trots presenteren wij u de productserie Huis en Tuin die op grond van jarenlange ervaring tot stand is gekomen. Ons proefondervindelijk onderzoek naar de vitaliteit en weerbaarheid van planten zetten wij voort om te blijven innoveren. Zo bieden wij u altijd de beste ecologische ondersteuning voor de gezondheid en groei van uw planten. De productserie van Pireco bestaat uit middelen op basis van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze vullen de elementen aan die planten nodig hebben voor herstel en weerbaarheid. Onze producten zijn rijk aan spoor- en micro-elementen. Daarmee wordt het natuurlijk evenwicht hersteld, wat sterke en vitale planten oplevert.

Eigenschappen Pireco Producten

In vroeger tijden wist men al van de heilzame werking van natuurlijke kruidenextracten om planten te beschermen en te versterken tegen externe factoren. Vandaag de dag zijn deze methoden grotendeels buiten beeld geraakt en is men vooral afhankelijk van chemische beschermings- en bestrijdingsmiddelen. Pireco voorziet in deze leemte met de ontwikkeling van puur ecologische groei- en plantversterkers. Onze producten bestaan voor 100% uit natuurlijke extracten en laten zich gemakkelijk integreren. Producten van Pireco zijn niet persistent of vatbaar voor resistentie en zijn onschadelijk voor nuttige insecten. Onze producten zijn niet alleen veilig voor het milieu, maar ook voor de mensen die ermee werken. De veiligheid van al onze producten is gewaarborgd met het Control Union certificaat. De producten van Pireco dragen bij aan zowel een sterkere en gezondere plant als aan een gezondere omgeving. Pireco draagt hiermee bij aan een groener en duurzamer imago van de branche.

 • Luxan Primstar 40 ml

  Voor 200 m² gazonoppervlak
  Tegen vrijwel alle gazononkruiden
  € 14,95

  Luxan Primstar 40 ml - onkruidbestrijding tot 200 m²

  Heeft u last van onkruiden in het gazon? Luxan Primstar is een selectief werkende onkruidbestrijder voor het gazon. Gazononkruiden zoals klaver, madeliefjes, paardenbloem en boterbloem worden bestreden terwijl de grassen in uw gazon onaangetast blijven. Circa 4 weken na het inzaaien van een gazon al inzetbaar, vanaf het 3de bladstadium.

  Voordelen Luxan Primstar 40 ml

  • Selectief werkend tegen onkruiden in het gazon
  • Werkt snel en zeer effectief
  • Ook toepasbaar in jonge gazons
  • Werkzaam tegen vrijwel alle veelvoorkomende onkruiden

  40 ml Luxan Primstar is voldoende voor het behandelen van een gazonoppervlak van 200 m².

 • Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr

  Voor 250 m² gazonoppervlak
  Geschikt voor gazon en border
  € 12,95

  Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr - Geschikt voor 250 m² gazon

  Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr is een biologisch product dat bestaat uit een hoge concentratie aan kruidenextracten. Pireco Bodemschimmels heeft een preventieve werking tegen bodemschimmels zoals Verticillium, Pythium en Fusarium. Het product versterkt de conditie van de plant waardoor deze beter ziekteresistent is, sneller hersteld en bovendien voeding geeft aan de plant.

  Voordelen Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr

  • Geschikt voor gazon, border en moestuin
  • Veilig voor mens, dier en insecten
  • Inzetbaar tegen diverse gazonschimmels zoals Verticillium, Pythium en Fusarium
  • Resultaat binnen twee tot vier weken

  0,5 liter Pireco Bodemschimmels is voldoende om een gazonoppervlak van 250 m² te behandelen.

 • Pireco Bodemschimmels 5 kg

  Voor 60 m² gazonoppervlak
  Geschikt voor gazon en border
  € 17,95

  Pireco Bodemschimmels 5 kg - Geschikt voor 60 m² gazon

  Pireco Bodemschimmels 5 kg is een biologisch product dat bestaat uit een hoge concentratie aan kruidenextracten. Pireco Bodemschimmels heeft een preventieve werking tegen bodemschimmels zoals Pythium en Fusarium. Het product versterkt de conditie van de plant waardoor deze beter ziekteresistent is, sneller hersteld en bovendien voeding geeft aan de plant.

  Voordelen Pireco Bodemschimmels 5 kg

  • Geschikt voor gazon, border en moestuin
  • Veilig voor mens, dier en insecten
  • Inzetbaar tegen diverse gazonschimmels zoals Verticillium, Pythium en Fusarium
  • Resultaat binnen twee tot vier weken

  5 kg Pireco Bodemschimmels is voldoende om een gazonoppervlak van 60 m² te behandelen. Pireco Bodemschimmels is vanaf maart preventief inzetbaar.

 • Pireco Grasinsecten 0,5 ltr

  Voor 62,5 m² gazonoppervlak
  Werkt preventief tegen schade
  € 12,95

  Pireco Grasinsecten 0,5 ltr - Geschikt voor 62,5 m² gazonoppervlak

  Pireco Grasinsecten 0,5 ltr heeft een preventieve werking tegen aantasting van het gazon door engerlingen, emelten, ritnaalden en wortelboorder. Het product op basis van kruidenextracten verhoogd de weerbaarheid van de grasplant. Daarnaast maken toegevoegde look-extracten de grasplant minder aantrekkelijk voor de larven.

  Voordelen Pireco Grasinsecten 0,5 ltr

  • Geschikt voor gazon, border en moestuin
  • Veilig voor mens en dier
  • Inzetbaar tegen diverse grasinsecten zoals engerlingen, emelten en ritnaalden
  • Resultaat binnen twee tot vier weken

  0,5 liter Pireco Grasinsecten is voldoende om een gazonoppervlak van 62,5 m² te behandelen. 

 • Pireco Grasinsecten 5 kg

  Voor 62,5 m² gazonoppervlak
  Werkt preventief tegen schade
  € 15,95

  Pireco Grasinsecten 5 kg - Geschikt voor 62,5 m² gazonoppervlak

  Pireco Grasinsecten 5 k heeft een preventieve werking tegen aantasting van het gazon door engerlingen, emelten, ritnaalden en wortelboorder. Het product op basis van kruidenextracten verhoogd de weerbaarheid van de grasplant. Daarnaast maken toegevoegde look-extracten de grasplant minder aantrekkelijk voor de larven.

  Voordelen Pireco Grasinsecten 5 kg

  • Geschikt voor gazon, border en moestuin
  • Veilig voor mens en dier
  • Inzetbaar tegen diverse grasinsecten zoals engerlingen, emelten en ritnaalden
  • Resultaat binnen twee tot vier weken

  5 kg Pireco Grasinsecten is voldoende om een gazonoppervlak van 60 m² te behandelen. Pireco Grasinsecten is vanaf maart preventief inzetbaar op gazons.