AZstyle GAZON 4-in-1 1 kg

Kant-en-klaar herstelpakket voor kale plekken

Zijn er kleine kale plekken ontstaan in uw gazon? AZstyle gazon 4-in-1 zorgt gegarandeerd voor een razendsnel herstel. Door snel bij te zaaien voorkomt u de groei van onkruid en mos. AZstyle Gazon bevat alles wat uw gazon nodig heeft om weer snel een prachtige grasmat te vormen. Snelkiemend speelgazon graszaad, zaaigrond om te kiemen en mest en kalk voor de groei. Een gazon om trots op te zijn? Dat kan bij iedereen!

Voordelen AZstyle GAZON 4-in-1 1 kg

  • Kale plekken binnen korte tijd herstelt
  • Compleet pakket met graszaad, kalk, mest en zaaigrond
  • Voor een snel wortelend en dicht bezet speelgazon

AZstyle gazon 4-in-1 1 kg is voldoende voor 8 tot 16 kale plekken

AZstyle GAZON 4-in-1 1 kg voor kale plekken

AZstyle Gazon 4-in-1 biedt uitkomst voor elke trotse gazon bezitter. Geen ingewikkelde instructies of uitgebreide boodschappenlijstjes, maar één verpakking. In vrijwel elk gazon ontstaan gedurende het seizoen kale plekken. Herkent u deze plekken die het gevolg zijn van betreding, aantasting door insecten of een ongelukje van de huisdieren? Zaai pleksgewijs bij en binnen 14 dagen is het eerste resultaat zichtbaar!

Dosering AZstyle Gazon 4-in-1

1 kg om 8 tot 16 kale plekken te herstellen

  • Snelkiemend graszaad ECOstyle Gazon-AZ meststof ECOstyle AZ-kalk Zaaigrond
  • Pas de hoeveelheid aan op de omvang van de kale plek. Bedek de volledige kale plek met een dun laagje van dit product.
  • Gebruiksperiode
  • Toepasbaar voor het herstellen van kale plekken vanaf maart tot en met september. Werkzaam bij een temperatuur tussen de 15 en 25 graden.

Gebruiksaanwijzing

1. Verwijder dood gras en vilt totdat de grond zichtbaar is
2. Hark deze grond lichtjes open en vul grote oneffenheden op
3. Strooi de kale plek af met een dun laagje AZstyle Gazon 4-in-1
4. Houd de ingezaaide kale plekken vochtig tot het graszaad is ontkiemd
5. Start met maaien bij een lengte van 6-8 cm

Wil u ECOstyle producten kopen? Grasengroenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan ECOstyle producten. Dit zijn zowel producten voor de professionele als de particuliere klant. Groot verpakkingen gazonmest en natuurlijke bestrijding van engerlingen en emelten zijn geliefde producten bij de klanten van GrasenGroenwinkel.nl! Met de natuur als voorbeeld ontwikkelt ECOstyle al meer dan 50 jaar ecologische producten voor tuin en dier. De natuurlijke kringloop vormt een inspiratiebron en het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.