Gras en Groen start met webwinkel

Geplaatst door: Sup port In: Gazongereedschap Op: Reactie: 0 Gelezen: 97

Wat heb ik nodig voor een schitterend gazon? Vanaf nu vind je alles online in de Gras en Groen Winkel!

Gras en Groen start met webwinkel

Het gazon onderhouden is voor veel tuinbezitters een grote uitdaging. Wat moet ik doen om het gazon in topvorm te houden en welke producten zijn daarvoor nodig? Als grootste gazonaanleg bedrijf in Nederland en België weten wij wel raad met dit soort vraagstukken. Dankzij de webwinkel kunnen wij nu adviezen koppelen aan de juiste producten waarmee de cirkel rond is. Van aanleg tot onderhoud en dus langdurig een gazon om trots op te zijn!

Gras en Groen Graszoden

Al ruim 10 jaar leggen wij gazons aan van Alkmaar tot Enschede en zelfs tot voorbij Brussel. Voor een perfect eindresultaat overhandigen wij na de aanleg een 40 pagina’s tellende onderhoudsbrochure. Bij vele duizenden klanten zorgde dit de afgelopen jaren voor tevreden gezichten. Het ontbrak daarbij eigenlijk nog maar aan één ding: een online winkel waar bij elk advies ook het juiste product kon worden aangeschaft. Vanuit deze wens en gedachte is Gras en Groen Winkel ontstaan!

Waarom winkelen bij Gras en Groen?

Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij gazon bezitters met raad en daad bijstaan. Een gezonde, donkergroene grasmat is uiteindelijk de wens en daar helpen wij graag bij. Op de eerste plaats doen wij dit door de juiste producten te adviseren, maar stuur een foto met jouw gazon en een omschrijving van het probleem via de mail en wij proberen met een gericht advies te komen.

Daarnaast kiezen en adviseren wij, indien mogelijk, altijd een ecologisch verantwoord product bij het gazononderhoud. In onze filosofie speelt juist de natuur een belangrijke rol bij het onderhouden van een sterk en vitaal gazon. En het is gebleken dat noodgrepen zoals bestrijdingsmiddelen en kunstmest absoluut niet nodig zijn.

Alle voordelen van Gras en Groen op een rij:

  • Jarenlange kennis bij de aanleg en het onderhoud van gazons
  • Wij koppelen onderhoudsadviezen aan de juiste producten
  • Duurzaam gazononderhoud met ecologisch verantwoorde producten
  • Wij hebben een fysieke winkel in ‘s-Hertogenbosch
  • Voor 16:00 uur besteld de volgende dag in huis

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Heb je een gazon in de tuin, en zou je graag gericht adviezen krijgen voor het onderhoud van het gazon. Elk kwartaal versturen wij een nieuwsbrief met de onderhoudsadviezen voor dat seizoen. Het gazon heeft in het voorjaar namelijk andere aandacht nodig dan in de zomer. Bovendien stellen we je proactief op de hoogte van mogelijke bedreigingen voor het gazon zoals droogte en insectenplagen. Door jezelf in te schrijven wordt het gazononderhoud voor jou een stuk eenvoudiger!

Comments

Leave your comment