Merken

 • Barenbrug

  Barenbrug

  Wil je graszaad kopen van grassoorten die zich staande houden in het veranderende klimaat of in minder gunstige omstandigheden in jouw tuin?

  De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en andere vlinderbloemige voedergewassen. Zij hebben gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen. 

  Graszaad kopen van Barenbrug bij Grasengroenwinkel.nl

  Gras en Groen Winkel verkoopt een groot aantal soorten graszaden van Barenbrug en kan deze altijd uit eigen voorraad leveren. Barenbrug graszaad is voorzien van het NAK keurmerk en garandeert een zuiver graszaadmengsel met kiemkracht!

 • BSI

  BSI

  Graslarven, mieren of mollen bestrijden? Bij Grasengroenwinkel.nl kun je talloze producten bestellen van het merk BSI voor de bestrijding van problemen in jouw gazon of tuin.

  BSI - De beste oplossing voor huis- en tuinproblemen. BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.

 • ECOstyle

  ECOstyle

  Wil je ECOstyle producten kopen? Grasengroenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan ECOstyle producten. Dit zijn zowel producten voor de professionele als de particuliere klant.

  Groot verpakkingen gazonmest en natuurlijke bestrijding van engerlingen en emelten zijn geliefde producten bij de klanten van GrasenGroenwinkel.nl! 

  Met de natuur als voorbeeld ontwikkelt ECOstyle al meer dan 50 jaar ecologische producten voor tuin en dier. De natuurlijke kringloop vormt een inspiratiebron en het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten.

 • Gardena

  Gardena

  Sproeiers, tuinslangen of andere hulpmiddelen kopen voor het sproeien van jouw gazon? Bij Grasengroenwinkel.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt om jouw gazon van voldoende water te voorzien. 

  Kies voor het gemak van Gardena. Het waterdicht koppelen van de sproeiers en tuinslangen maakt het geven van water tot 

  Gardena is het grootste merk voor hoogwaardige tuingereedschappen. Systeem oplossingen voor het sproeien van de tuin.

 • Gras en Groen

  Gras en Groen

  Tuinproducten van professionele kwaliteit. Private label producten van hoveniersbedrijf Gras en Groen.

 • Pireco

  Pireco

  Pireco, Pure Natural

  Pireco bouwt voort op de kennis die de afgelopen 35 jaar is verkregen door intensief onderzoek naar de groeiomstandigheden van diverse planten en bomen. Daarmee hebben wij een grondige expertise ontwikkeld op het gebied van de gezondheid van planten en hun weerbaarheid tegen ziekten en plagen. Met trots presenteren wij u de productserie Huis en Tuin die op grond van jarenlange ervaring tot stand is gekomen. Ons proefondervindelijk onderzoek naar de vitaliteit en weerbaarheid van planten zetten wij voort om te blijven innoveren. Zo bieden wij u altijd de beste ecologische ondersteuning voor de gezondheid en groei van uw planten. De productserie van Pireco bestaat uit middelen op basis van zorgvuldig geselecteerde kruiden. Deze vullen de elementen aan die planten nodig hebben voor herstel en weerbaarheid. Onze producten zijn rijk aan spoor- en micro-elementen. Daarmee wordt het natuurlijk evenwicht hersteld, wat sterke en vitale planten oplevert.

 • Wolf-Garten

  Wolf-Garten

  Wolf-Garten - Competentie en kwaliteit voor de tuin.