Gardena Waterstop 19 mm (3/4 inch)

Gardena Waterstop 19 mm (3/4 inch)

Wil je de Gardena tuinslang waterdicht verbinden met je waterkraan of één van de vele Gardena accessoires? Met het Gardena slangstuk maak je een snelle en waterdichte verbinding. Zodra je een Gardena accessoire loskoppelt van de tuinslang stopt de watertoevoer automatisch. Als er later weer een accessoire wordt aangesloten zal de wateraanvoer ook automatisch worden hervat.

Dankzij het power grip-systeem kun jij nu nog eenvoudiger het slangstuk op de tuinslang bevestigen.

Geschikt voor een 19 of 16 mm tuinslang.

Voordelen Gardena Waterstop 19 mm

  • Power grip vereenvoudigd het gebruik
  • Waterdichte verbinding ook als je Gardena accesoires ontkoppelt
  • Geschikt voor tuinslangen met 16-19 mm doorsnede
  • 5 jaar garantie
€ 9,19
Inclusief BTW

  • Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis! Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 75,- * Gratis verzending vanaf € 75,- *
  • Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch! Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch!
  • GRATIS advies van gazonkenners. GRATIS advies van gazonkenners.

De GARDENA waterstop voor bevestiging op het uiteinde van de slang. Als het aangesloten besproeiingsaccessoire wordt losgekoppeld, bijv. een broes of sproeier, stopt de watertoevoer automatisch; als een accessoire wordt aangesloten, stroomt het water weer. Bij het wisselen van accessoires hoeft u niet naar de kraan te lopen. Deze waterstop is geschikt voor 19 mm (3/4") slangen. POWER GRIP: Speciaal gevormde wartelmoer voor een probleemloze montage en zeer sterke slangverbinding, met ribbels van zacht kunststof voor comfortabel gebruik. Een rubber ring geeft het product extra bescherming.

Gardena artikelnummer: 18216-20

Original Gardena System

De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

19 Items

Databestand

USP 1
Stopt waterdoorvoer bij loskoppelen
USP 2
Tuinslangen met 16-19 mm Ø

Anderen kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf jouw review

Gardena Flexslang 1/2 inch 30m

Gardena Flexslang 1/2 inch 30 strekkende meter

De Gardena Flexslang is voorzien van de nieuwste technologie. De tuinslang grijpt net als tandwielen dankzij een aangebracht ribbelpatroon perfect in de slangstukken. Het zogenaamde Power Grip systeem zorgt voor een duurzame, waterdichte en betrouwbare verbinding.

Bijkomend voordeel is de verhoogde flexibiliteit van de tuinslang. Dit vereenvoudigd het op- en afrollen van de slang en voorkomt dat er knikken in de slang komen of dat deze in de knoop raakt.

De Gardena Flexslang 1/2 inch 30m is 30 meter lang en heeft de doorsnede van 1/2 inch oftewel 13 mm. De tuinslang kan een druk aan van 25 bar en je ontvangt maar liefst 20 jaar garantie op de tuinslang.

Schrijf jouw review