Kunstgrashaken voor extra stevigheid

Kunstgrashaken worden gebruikt om het kunstgras op zijn plek te houden. Zo voorkomt u dat het kunstgras los komt van de ondergrond of gaat schuiven. U wilt het mooie kunstgrasmat natuurlijk niet de lucht in zien gaan bij een flinke wind. 

Wanneer heeft kunstgrashaken eigenlijk nodig? Als het kunstgras geen kantopsluiting heeft, is het verstandig om de haken te gebruiken. Maar ook op plaatsen waar het kunstgras op een plaats ligt waar wind onder het kunstgras kan slaan. U zou niet de eerste zijn waar het kustgras opwaaid tijdens een storm.

Gebruiksaanwijzing kunstgrashaken

  • Gebruik 1 kunstgrashaak per strekkende meter
  • Trek de vezels onder de haken weer rechtop
  • Geen kunstgrashaken bij lage vezels
  • Speciale twee componenten kunstgraskit kan dienen als alternatief

Wij adviseren om per strekkende meter een kunstgrashaak te plaatsen. Vermenigvuldig de lengte plus de breedte van het kunstgras oppervlak met 2 en u weet hoeveel kunstgras haken er nodig zijn. De kunstgrashaken steek je in het kunstgras en zijn vervolgens niet meer zichtbaar. Let er wel op dat u de vezels niet platgedrukt onder de kunstgrashaak laat zitten. T

rek deze er netjes onderuit, zodat ze weer mooi rechtop komen te staan. Heeft u een kunstgrassoort met hele korte vezels? Let dan extra goed op bij het wegwerken van de kunstgrashaken uit het zicht.

Bestel- en bezorginformatie Kunstgras

Het kunstgras wordt middels vrachttransport bij u thuis geleverd. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij stemmen de levering van het kunstgras vooraf telefonisch met u af.

  1. Na het plaatsen van een bestelling verwerken wij die zo spoedig mogelijk.
  2. Binnen één werkdag wordt er telefonisch contact opgenomen om de bezorging te plannen.

Bezorginformatie

Kunstgras en toebehoren worden verzonden middels speciaal transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Pallet transport NL € 49,95 & BE € 74,95
  • Gratis verzending vanaf € 450,-