Kunstgras Safepad 20 

Per stuk: 162 × 112 cm = 1,81 m²

Het leggen van kunstgras op een dakterras geeft een mooie uitstraling. Zo hoeft u niet het hele jaar tegen grijze tegels aan te kijken, maar kunt u genieten van een mooi groen uitzicht.

Kunstgras leggen op een dakterras heeft daarentegen wel meer aandacht nodig dan in de tuin. Het water zakt namelijk niet de bodem in en de ondergrond is anders. Een goede oplossing voor deze problemen is het gebruik van foam.

Kunstgras Safepad 20 heeft meerdere voordelen:

  • Regenwater kan worden afgevoerd
  • Ook toepasbaar in de tuin rondom speeltoestellen
  • NEN-EN 1177 gecertificeerd
  • Uitstekende testresultaten
  • Voor een maximale valhoogte tot 1,5 meter

Kunstgras Safepad 20 op balkon en dakterras

Wilt u graag kunstgras op het dakterras, maar heb je liever geen plassen water na een regenbui? Zorg er dan voor dat u foam gebruikt als ondergrond. Het foam heeft enkele inkepingen aan de onderkant, waardoor het regenwater eenvoudig kan worden afgevoerd. Een fijne bijkomstigheid is dat het foam ook nog eens geldt als zachte ondergrond. Ook zijn oneffenheden in het dakleer direct niet meer zichtbaar door de dikke laag foam.

Net zoals in de tuin raden wij wel aan om een drukverdeeldoek tussen het foam en het kunstgras aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de druk van meubels of betreding verdeeld wordt en dat het kunstgras niet gaat schuiven.

Bestel- en bezorginformatie Kunstgras

Het kunstgras wordt middels vrachttransport bij u thuis geleverd. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij stemmen de levering van het kunstgras vooraf telefonisch met u af.

  1. Na het plaatsen van een bestelling verwerken wij die zo spoedig mogelijk.
  2. Binnen één werkdag wordt er telefonisch contact opgenomen om de bezorging te plannen.

Bezorginformatie

Kunstgras en toebehoren worden verzonden middels speciaal transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Pallet transport NL € 49,95 & BE € 74,95
  • Gratis verzending vanaf € 450,-