BSI Solar mol mollenverjager

BSI Solar mollenverjager

BSI solar mollenverjager werkt zoals de naam doet vermoeden op zonne energie en is daardoor milieuvriendelijk. Met tussenpozen brengt de BSI Solar Mollenverjager hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon. In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een straal van 10 tot 15 meter.

Voordelen BSI Solar mollenverjager

 • Werkt op zonne-energie
 • Kan overal in de tuin worden geplaatst
 • Voor gazonoppervlak van 600 m²
 • Dankzij meegeleverde koker eenvoudig te plaatsen
€ 26,50
Inclusief BTW

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! * Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis! *
 • Gratis verzending vanaf € 75,- * Gratis verzending vanaf € 75,- *
 • Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch! Fysieke winkel in 's-Hertogenbosch!
 • GRATIS advies van gazonkenners. GRATIS advies van gazonkenners.

BSI Solar mol mollenverjager - Voor gazonoppervlak van 600m²

BSI solar mollenverjager werkt zoals de naam doet vermoeden op zonne energie en is daardoor milieuvriendelijk. Met tussenpozen brengt de BSI Solar Mollenverjager hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon.

Werking

In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een straal van 10 tot 15 meter. Het geluid wordt met name geleid door het in de grond aanwezige vocht. In kleigrond, die van nature meer vocht bevat, draagt het geluid dan ook verder. In droge zandgronden kan het bereik kleiner zijn.

Werkt op zonne energie, er zijn dus ook geen batterijen nodig.

Mollen zullen binnen slechts 1 á 2 weken uit het gazon zijn verdreven. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het verplaatsen en een aanvullende mollenverjager het gewenste effect verzorgen.

Mollen

Mollen zijn zeer bedreven gravers en zijn in waterrijke omgeving vaak talrijk. De beestjes graven gangen in de grond onder uw gazon, en dit wordt dan hun jachtgebied. Insecten die zich in de grond voortbewegen en in een gang terecht komen, vallen zeer waarschijnlijk ten prooi aan de mol. Dit beestje doorloopt namelijk meerdere keren per dag de gangen om ze te onderhouden en te controleren op nieuw voedsel. Bij het vormen van gangen werkt de mol de grond van onder uw gazon via een gang naar boven. Deze grond vormt een molshoop op uw gazon.

In tegenstelling tot wat het aantal molshopen vaak doet vermoeden leven mollen solitair. Een mol leeft afgezien van de paartijd alleen in zijn territorium. Wanneer een mol wordt gevangen zal een andere mol zijn territorium dan ook vaak overnemen.

11 Items

Databestand

USP 1
Werkt op zonne-energie
USP 2
Voor 600 m² gazonoppervlak

Anderen kochten ook:

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf jouw review

BSI Mollen stop incl. adapter en snoer

BSI Mollen stop incl adapter en snoer

Professionele mollenverjager die werkt op netstroom. Middels de bijgeleverde adapter kan de mollenverjager van stroom worden voorzien. Met tussenpozen brengt de BSI Mollenstop hoge pieptonen voort. Mollen, die erg gevoelig zijn voor trillingen en geluid, worden middels de signalen verdreven uit het gazon.

In normale grond werkt de BSI Mollen stop in een oppervlak van 1200m².

Voordelen BSI Mollen stop mollenverjager

 • Krachtige mollenverjager voor 1200 m²
 • Wisselende frequenties en toonhoogtes 
 • Geschikt voor 1200 m² gazon
 • Incl. adapter en 20 meter stroomdraad 

Schrijf jouw review