Muurelement cortenstaal Adezz - 150 x 15 x 100 cm

Een muurelement van cortenstaal kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Het is mogelijk om een wand te gebruiken als afscheiding met de buren of om los geplaatst te worden in de tuin. Cortenstalen muurelementen hebben een holle constructie en is makkelijk te plaatsen door de montagestrips. De wanden van cortenstaal hebben een warme en natuurlijke uitstraling. Deze muurelement cortenstaal is een stijlvolle aanwinst voor in uw tuin!

Voordelen cortenstaal muurelement 200 x 15 x 100 cm

  • Zeer sterk en duurzaam materiaal
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie
  • Ruime keuze van verschillende modellen en formaten

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 2 mm
Afmetingen L x B x H 150 x 15 x 100 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 64 kg
Garantie 5 jaar

Adezz muurelement van cortenstaal 150 x 15 x 100 cm

Adezz heeft een ruime keuze in modellen en formaten muurelementen van cortenstaal. De hoogwaardige cortenstalen wanden zorgen voor een warme sfeer en wat dacht u ervan om deze te combineren met andere cortenstalen producten van Adezz? Deze duurzame muurelement kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin!

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan tuinproducten van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Levering in Nederland is altijd gratis verzending
  • Levering in België is altijd € 39,95