Trampoline Premium flat - Rechthoek 380 x 275 cm

De Etan Premium flat trampoline EPF1259 380 x 275 cm is de ultieme trampoline onder de trampolines. Deze trampoline is gelijkvloers, heeft dus geen opstaande rand en zorgt voor jaren springplezier. De kwaliteit van deze trampolines is zeer hoog, wat zorgt voor een lange levensduur. De Etan Premium flat trampoline EPF1259 wordt geleverd zonder veiligheidsnet.

Bent u opzoek naar een grote trampoline? Dan is dit de trampoline waar u naar op zoek bent. De Etan Premium flat trampoline EPF1259 heeft een gebruikersgewicht van 100 kg. Hier kunnen uw kinderen perfect met vriendjes of vriendinnetjes op spelen.

Met de Etan Premium flat trampoline EPF1259 haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 380 x 275 cm grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand van extra sterk Duits pvc en valzone rondom de trampoline zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Premium flat trampoline EPF1259

  • Maximaal gebruikersgewicht
  • Optimale bescherming met een brede en kwalitatieve beschermrand
  • Minder zicht verlies in de tuin
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Premium flat EPF1259

Algemene kenmerken

 
Afmeting 181 x 59 x 61 cm
Type trampoline Premium flat
Kleur Groen, grijs en zwart
Merk Etan
EAN 8720663120076

Frame

 
Vorm Rechthoek
Formaat 380 x 275 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 61 cm
Montage 60 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC / Permatron
Vulling randkussen EPE foam
Afmeting (LxB) 380 x 275 cm

Veren

 
Aantal veren 104
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 180 mm

Etan Ultra flat EPF1259 trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Premium flat trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Ultra flat EPF1259 trampoline monteren

Het monteren van de Etan Premium flat trampoline vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Flat

Flatground trampolines zijn trampolines die volledig ingegraven zijn en gelijk aan het maaiveld liggen. Dit geeft de trampoline een super moderne en strakke uitstraling. De trampoline valt niet te veel op in de tuin en valt perfect weg in het landschap.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending