Trampoline Premium gold - Rond 305 cm

De Etan Premium gold EPG10C trampoline met net 305 cm zorgt voor jaren springplezier. Deze populaire Etan Premium gold EPG10C is een opstaande trampoline van een professionele kwaliteit. Dit type trampoline hoeft niet ingegraven te worden en kan dus makkelijk in de tuin worden verplaatst.

Bent u opzoek naar een trampoline die niet te groot, maar ook niet te klein is? Dan is dit de trampoline waar u naar op zoek bent. De Etan Premium gold EPG10C trampoline met net is de perfecte tussenmaat voor in uw tuin!

Bent u klaar voor urenlang speelplezier op uw nieuwe Etan Premium gold EPG10C trampoline met net 305 cm? Deze opstaande trampoline zorgt gegarandeerd voor veel plezier bij uw kinderen!

Met de Etan Premium gold EPG10C trampoline met net haalt u een degelijk kwaliteitsproduct in huis. Kinderen kunnen veilig springen op deze 305 cm diameter grote trampoline van professionele kwaliteit. Dankzij de brede beschermrand en het veiligheidsnet zijn uw kinderen optimaal beschermd.

Voordelen Etan Premium gold EPG10C met net 305 cm

  • Ideale combinatie van beperkt formaat en speelplezier
  • Eenvoudig te verplaatsen trampoline
  • Veilige trampoline dankzij net en beschermrand
  • Kwalitatieve stalen veren voorzien van zink coating
  • Trampoline met 5 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Product specificaties Etan Premium gold EPG10C

Algemene kenmerken

 
Afmeting 171 x 59 x 60 cm
Type trampoline Premium gold
Kleur Groen, grijs en zwart
Merk Etan
EAN 8718226232908

Frame

 
Vorm Rond
Formaat 305 cm
Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoogte 60 cm
Montage 60 minuten
Garantie 5 jaar

Randkussen

 
Materiaal PVC / Permatron
Vulling randkussen EPE foam
Diameter 305 cm

Veren

 
Aantal veren 72
Materiaal Stalen veren voorzien van zink coating
Lengte 180 mm

Etan Premium gold EPG10C trampoline beschermrand

Het randkussen zorgt ervoor dat de veren tijdens het springen bedekt zijn. Deze 3 cm dikke beschermrand is gemaakt van PVC. Daardoor is deze niet alleen erg sterk en veilig, maar ook nog eens eenvoudig te reinigen. De Etan Premium gold trampoline beschermranden hebben een garantietermijn van 2 jaar.

Etan Premium gold EPG10C trampoline met veiligheidsnet

Bij de Etan Premium gold trampolines worden alle veiligheidsnetten op maat gemaakt. Het trampoline veiligheidsnet wordt aan de buitenzijde van de springmat bevestigt. Het veiligheidsnet en de trampoline worden aan elkaar vastgemaakt met een bijgeleverde veter. Hierdoor worden de springmat en het veiligheidsnet naadloos aan elkaar verbonden. Dit biedt de ultieme bescherming voor de handen en voeten van uw spelende kinderen.

Etan Premium gold EPG10C trampoline monteren

Het monteren van de Etan Premium gold trampoline vraagt wat meer aandacht dan bij andere trampoline merken. Lees voordat u begint goed de handleiding door en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. Als de trampoline eenmaal staat zult u jarenlang plezier hebben van dit topproduct.

Opstaand

Opstaande trampolines worden niet ingegraven en zijn eenvoudig te verplaatsen in de tuin. Opstaande trampolines zijn altijd uitgerust met een beschermrand en een veiligheidsnet om optimale veiligheid voor u en uw kinderen te realiseren.

Bestel- en bezorginformatie ETAN Trampolines

De producten van ETAN worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie ETAN

Trampolines worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Voor 10:00 uur besteld, binnen drie werkdagen bezorgd
  • Altijd gratis verzending