Wolf Garten accumaaier Lycos 40/370 M

De Wolf Garten accumaaier Lycos 40/370 M 550W zorgt voor groot genot tijdens het maaien van het gras. Deze grasmaaier van een uitstekende kwaliteit werkt op een sterke accu waarmee u probleemloos uw gehele gazon in één keer maait. Tijdens het maaien geniet u van de geruisloze werking. Zelfs op de vroege zondagochtend kunt u ongestoord het gras maaien!

De accu aangedreven Wolf-Garten accumaaier Lycos 550W is op het gebied van maai prestaties en uithoudingsvermogen vergelijkbaar is met benzine gereedschappen. Maar dan zonder de CO2 uitstoot. De Wolf-Garten Lycos 550W accumaaier is daardoor erg milieuvriendelijk en kan binnen 100 minuten weer voor 100% opladen. De maaibreedte van de accumaaier Lycos 550W is 37 cm en is geschikt voor een gazonoppervlakte tot 500 m².

Voordelen Wolf Garten Lycos 40/370 M 550W

  • 3-in-1 functie: maaien, opvangen en mulchen
  • Grasopvang 40 liter met vulindicator
  • Handgreep met quick-action klem
  • Inclusief 5,0 ah accu en snellader

Eigenschappen Wolf Garten accumaaier Lycos 40/370 M 550W

Gazonoppervlak tot 500 m²
Werkbreedte 37 cm
Gewicht 14 kg
Inhoud opvangzak 40 liter

Wolf Garten accumaaier Lycos 550W

Een milieuvriendelijke accumaaier die zorgt voor een nauwkeurige en gazon vriendelijke sneden. Met een maaibreedte van 37 cm bevelen we deze maaier aan voor een oppervlak tot 500 m².

De accu van het Wolf Garten Lycos systeem is uitwisselbaar binnen alle Lycos gereedschappen. Met één accu en oplader voorziet u uw grasmaaier, trimmer en snoeigereedschappen van voldoende energie!

Wolf Garten

Dit Duitse merk staat bekend om de degelijkheid, hoge kwaliteitsnormen, passie en liefde voor tuingereedschappen. Tegelijkertijd onderscheidt het A-merk zich innovatieve productoplossingen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-