Wolf-Garten elektromaaier A 320E

De Wolf-Garten elektromaaier A 320E is het instapmodel van de elektrische grasmaaiers van de gerenommeerde Duitse merk. Elektrische grasmaaiers staan bekend om de eenvoudige bediening en het beperkte geluid dat ze voortbrengen. De Wolf-Garten elektromaaier A 320E maakt gebruik van de zogenaamde cirkelmaaier techniek. Aan de onderzijde zit een mes dat op hoge snelheid ronddraaid en zo het gras op de gewenste hoogte maait.

De elektrische grasmaaier A 320E van Wolf Garten is geschikt voor gazons met een oppervlak tot 250 m². De makkelijk te bedienen elektromaaier maait het gras snel en effectief op de gewenste hoogte. Deze grasmaaier beschikt over 2 maaistanden en kan het gemaaide gras opvangen in een opvangzak (26 liter) of achterlaten op het gazon. De elektrische grasmaaier A 320E is in hoogte verstelbaar tussen de 20 en 60 mm en is dus geschikt voor elk particulier gazon!

Voordelen Wolf Garten elektromaaier A 320E

  • 2 verschillende maaistanden (opvangen of achteruitworp)
  • Instelbaar in 3 standen tussen de 2 en 6 cm
  • Inclusief grasvangzak 26 liter
  • Inklapbare handgreep
  • Milieu en geluidsvriendelijk
  • 3 jaar garantie

Eigenschappen Wolf Garten elektromaaier 32 cm

Gazonoppervlak tot 250 m²
Werkbreedte 32 cm
Gewicht 9 kg
Inhoud opvangzak 26 liter

Wolf Garten elektromaaier A 320E

Een milieuvriendelijke elektromaaier die zorgt voor een nauwkeurige en gazon vriendelijke sneden. Met een maaibreedte van 32 cm bevelen we deze maaier aan voor een oppervlak tot 250 m².

Wolf Garten

Dit Duitse merk staat bekend om de degelijkheid, hoge kwaliteitsnormen, passie en liefde voor tuingereedschappen. Tegelijkertijd onderscheidt het A-merk zich innovatieve productoplossingen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-