Wolf-Garten elektromaaier A 370E

De Wolf-Garten elektromaaier A 370E is het instapmodel van de elektrische grasmaaiers van de gerenommeerde Duitse merk. Elektrische grasmaaiers staan bekend om de eenvoudige bediening en het beperkte geluid dat ze voortbrengen. De Wolf-Garten elektromaaier A 370E maakt gebruik van de zogenaamde cirkelmaaier techniek. Aan de onderzijde zit een mes dat op hoge snelheid ronddraaid en zo het gras op de gewenste hoogte maait.

De elektrische grasmaaier A 370E van Wolf Garten is geschikt voor gazons met een oppervlak tot 350 m². De makkelijk te bedienen elektromaaier maait het gras snel en effectief op de gewenste hoogte. Deze grasmaaier beschikt over 3 maaistanden en kan het gemaaide gras opvangen in een opvangzak (40 liter) of mulchen of achterlaten op het gazon. De elektrische grasmaaier A 370E is in hoogte verstelbaar tussen de 25 en 75 mm en is dus geschikt voor elk particulier gazon!

Voordelen Wolf Garten elektromaaier A 370E

  • 3 verschillende maaistanden (opvangen, mulchen of achteruitworp)
  • Instelbaar in 6 standen tussen de 2,5 en 7,5 cm
  • Inclusief grasvangzak 40 liter
  • Inklapbare handgreep
  • Milieu en geluidsvriendelijk
  • 3 jaar garantie

Eigenschappen Wolf Garten elektromaaier 37 cm

Gazonoppervlak tot 350 m²
Werkbreedte 37 cm
Gewicht 15 kg
Inhoud opvangzak 40 liter

Wolf Garten elektromaaier A 370E

Een milieuvriendelijke elektromaaier die zorgt voor een nauwkeurige en gazon vriendelijke sneden. Met een maaibreedte van 37 cm bevelen we deze maaier aan voor een oppervlak tot 350 m².

Wolf Garten

Dit Duitse merk staat bekend om de degelijkheid, hoge kwaliteitsnormen, passie en liefde voor tuingereedschappen. Tegelijkertijd onderscheidt het A-merk zich innovatieve productoplossingen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-