Het plaatsen van jouw bestelling

Ben jij op zoek naar een product voor het uitvoeren van onderhoud in de tuin of voor het oplossen van een probleem in jouw tuin? Op de website hebben wij alle producten per onderwerp gebundeld en indien nodig een duidelijke omschrijving gegeven waarvoor het product of gereedschap geschikt is.

Heb je het product van jouw keuze gevonden? In de onderstaande stappen beschrijven wij hoe dit product bij jouw thuis komt.
  1. Winkelen: Verzamel één of meerdere producten in de kruiwagen door op de button “in kruiwagen” te klikken.
  2. Kruiwagen: Controleer je bestelling en kies voor doorgaan naar betalen.
  3. Persoonlijke gegevens: Vul hier jouw persoonlijke gegevens in of ga verder met een gastaccount. U kunt in een later stadium kiezen of het verzendadres hetzelfde is of een ander adres moet zijn. (u dient hiervoor akkoord te gaan met de voorwaarden). Als bestaande klant kunt u inloggen om snel uw gegevens op te halen.
  4. Adressen: Vul hier het factuur en eventueel afwijkende afleveradres in.
  5. Verzendmethode: Kies hier of je ervoor kiest om het product thuis bezorgd te krijgen of dat je het zelf wilt afhalen in ‘s-Hertogenbosch.
  6. Betaling: Betaal je bestelling met iDeal en ga akkoord met de voorwaarden. Alle genoemde bedragen op deze website zijn inclusief BTW, tenzij expliciet anders gemeld.

Verzendproces

Producten die Gras en Groen op voorraad heeft en die je op werkdagen voor 15:00 uur besteld heb je al de volgende dag in huis. In het weekend bestelde producten worden op dinsdag bezorgd.

Gras en Groen doet er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Mochten wij hier onverhoopt niet in slagen brengen we je daar zo tijdig mogelijk van op de hoogte.

Wij verzenden alle paketten met DPD. Je ontvangt altijd een track&trace code van ons zodat je jouw pakket kunt volgen. Ben je niet thuis dan zal DPD het pakket nogmaals bij je aanbieden of bij de buren afgeven. Wil je dit niet, geeft het dan aan bij ons, dan geven we dit door aan DPD.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen binnen Nederland onder de € 75,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten, tenzij het brievenbuspost betreft in dat geval wordt dit vooraf kenbaar gemaakt. Hiervoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 
Voor alle bestellingen die naar België verzonden worden met een orderbedrag dat kleiner is dan € 75,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten, tenzij het brievenbuspost betreft in dat geval wordt dit vooraf kenbaar gemaakt. Hiervoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 
Bestellingen boven de € 75,- worden kosteloos bij je thuisbezorgd.

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij Gras en Groen. Dit is kosteloos ongeacht de orderwaarde. Indien je voor deze optie kiest ontvang je een bericht zodra je bestelling klaar staat.

Artikel niet voorradig

Bestel je een artikel dat niet voorradig is dan stellen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Je mag de bestelling dan uiteraard kosteloos annuleren. Indien je meerdere artikelen tegelijkertijd besteld dan verzenden wij alvast de producten die wel voorradig zijn. De kosten voor de nalevering nemen wij uiteraard voor onze rekening.