Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Lengte druppelslang
Productgroep

Druppelslangen en druppelaars

Water is een kostbare bron waar we zuinig mee om moeten gaan. Het is om die reden erg belangrijk om uw tuin efficient water te geven.  De waterbesparende tuinbesproeiing van Gardena bespaart niet alleen water, maar draagt ook bij aan een optimale plantgroei.

8 producten
|

Druppelslangen kopen

De Gardena druppelslang is uitermate geschikt voor het sproeien van rijen planten in uw tuin. De druppelslang is gemakkelijk in te stellen en voorzien van alle aansluitstukken voor gebruik. De slang kunt u inkorten of verlengen tot maximaal 30 meter. 

Gardena Micro-Drip-System kopen

Het Micro-Drip-System kan automatisch worden aangestuurd in combinatie met een watercomputer. Zo kunt u lekker ontspannen in de tuin of op vakantie gaan terwijl het systeem voor uw planten zorgt! Dit waterbesparende systeem is eenvoudig te installeren en te verleggen in uw tuin of op het terras. Het Micro-Drip-System zorgt voor een nauwkeurige besproeiing van planten met verschillende waterbehoeftes.

Voordelen druppelslangen en druppelaars

  • Tot 70% waterbesparende besproeiing 
  • Verbetert de groei en gezondheid van uw planten
  • Geeft de wortels van planten rechtstreeks water
  • Geeft uw planten water tijdens vakanties

Waterbesparende tuinbesproeiing bestellen bij Gras en Groen

Hecht u ook veel waarde aan waterbesparing en wilt u een professionele druppelslang of Micro-Drip-System voor de planten in de tuin? Bestel dan nu uw druppelslangen en druppelaars online bij Gras en Groen Winkel. Deze bewateringsproducten worden snel en veilig bij u thuisbezorgd in Nederland en België.