Quickhedge bij Gras en Groen

Vind hieronder ons ruime aanbod, met onder andere groenblijvende, bladverliezende hagen en klimplanten. QuickHedge kant-en-klaar hagen vormen oersterke en prachtige hagen die een fantastische toevoeging vormen aan uw tuin.

De hagen van QuickHedge zijn op bijzondere wijze gekweekt, en beschikken daardoor over een sterk wortelstelsel inclusief compacte kluit en gaaswerk. De haag gaat hierdoor lang mee, en draagt mede door zijn dichte begroeiing sterk bij aan de privacy. 

Quickhedge1 • Gras en Groen Winkel

Over Quickhedge

In het Brabantse Boekel worden sinds het begin van deze eeuw kant-en-klare hagen gekweekt bij Quickhedge. In gemiddeld 6 jaar tijd groeien de losse haagplanten uit tot een volle en compacte haag die binnen één dag privacy bieden. 

Liefhebbers die kiezen voor een natuurlijke tuinafscheiding in de vorm van een haag hebben inmiddels de keuze uit 28 verschillende soorten Quickhedge hagen. Dankzij een uitgekiend kweekproces is succes na aanplant verzekerd!

Voordelen van Quickhedge

  • Ruim assortiment met 28 Quickhedge hagen
  • Hagen worden geleverd met druppelslang
  • Voorgekweekte hagen bieden instant privacy
  • Hagen zorgen voor biodiversiteit
  • Een gezondere leefomgeving dankzij afvang van fijnstof

Kant-en-klare hagen van Quickhedge

Bij Gras en Groen bieden wij u de keuze uit het complete assortiment van Quickhedge. Deze fraaie haagplanten die vakkundig worden opgekweekt en in vorm gesnoeid worden geleverd zijn er in veel verschillende vormen. Het maken van een keuze, maar ook de vraag hoe u deze aanplant zorgt mogelijk voor hoofdbrekens. Lees ons advies in de volgende artikelen:

Populaire hagen van Quickhedge

Vindt u het nog steeds lastig om een keuze te maken? Misschien helpen de keuze's die eerder werden gemaakt door onze klanten u op weg!