Welke kant-en-klaar haag kiezen?

Kant-en-klaar hagen zijn een lust voor het oog in uw tuin. Ze zijn over het algemeen makkelijk te plaatsen en goed te onderhouden. Maar welke kant-en-klaar haag is voor uw tuin het meest geschikt? 

Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type ondergrond en de gewenste hoogte, kleur en groeisnelheid van de kant-en-klaar haag. Wij helpen u graag op weg om een goede keuze te maken voor in uw tuin! 

Voordelen kant en klaar hagen

  • Zorgen direct voor extra sfeer en privacy in uw tuin
  • Flexibeliteit qua lengte en breedte
  • Kunnen het hele jaar door aangeplant worden
  • Hoge duurzaamheid en kwaliteit
  • Passen perfect in het klimaat van Nederland en België
  • Zorgen voor meer vogels en insecten in uw tuin
Aanbiedinghagen • Gras en Groen Winkel
Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis!
100% aangroeigarantie
Inclusief gaashekwerk hekwerk
Optioneel: Palen en bevestigingsmaterialen

Kant en klaar hagen van Mobilane

De kant-en-klaar hagen van Mobilane focussen zich op de combinatie van een groene uitstraling en gebruiksgemak. Deze kant-en-klaar hagen zijn gemakkelijk te plaatsen in elke tuin en daarom voor veel mensen een populaire keuze. 

De populairste haag van Mobilane is de Hedera Helix Woerner, een bekende klimop die makkelijk groeit en goed bestand is tegen ziekten. Daarnaast is deze haag van alle soorten het beste vorstbestendig!

Heeft u al kennis gemaakt met de Euonymus Dart's Blanket? Deze bodembedekker kan uitstekend worden geleid en vormt de geliefde kardinaalsmutshaag. De afgelopen seizoen een echte hit!

Zelfkantenklaarhaagaanplanten4 • Gras en Groen Winkel

Kant en klaar hagen van Quickhedge

De kant-en-klaar hagen van Quickhedge zijn oersterk en weelderig groen. In Boekel worden de planten opgekweekt tot dichtgegroeide hagen. De een uitgekiend kweekproces staan dicht gegroeid hagen van één strekkende meter voor u klaar! U heeft de keuze uit:

  • groenblijvende hagen
  • bladverliezende hagen

Quickhedge kant-en-klaar hagen zijn er met en zonder raster. De hagen met raster zijn de zogenoemde klimplanten of hagen die baat hebben bij de ondersteuning. 

Groenblijvende hagen

Als u graag het hele jaar door privacy wil in uw tuin, dan is een groenblijvende of wintergroene kant-en-klaar haag aan te raden. Heeft u het liefst een frisse, meer lichtgroene Thuja? Of houdt u meer van het diepe groen van een hulst of taxus? 

Bladverliezende hagen

Een bladverliezende kant-en-klaar haag verliest haar blad en daarmee de groene kleur in de herfst. Toch hebben ze genoeg te bieden, zo brengt elk seizoen nieuwe, vaak opvallende kleuren, vormen en bloesems. Het onderhoud valt ook mee, dus kies wat het beste bij uw smaak past!

Kantenklaarhaag1 • Gras en Groen Winkel

Alles wat u wilt weten over hagen: