Sempergreen bij Gras en Groen

Zelf een groen- of sedumdak aanleggen? Dat kan met de producten van kweker Sempergreen. Dit Hollandse bedrijf dat gevestigd is in Odijk, vlak onder Utrecht, kweekt sedummatten, sedumcassettes en andere vormen van vegetatie voor groendaken.

U heeft de keuze uit losse (lichtgewicht) sedumcassettes of kant-en-klare pakketten. Ideaal dus voor de DHZ-er die thuis de eigen leefomgeving wil vergroenen. En daar zijn wij natuurlijk fan van!

Sempergreen1 • Gras en Groen Winkel

Over Sempergreen

Sempergreen is dus een Nederlands bedrijf dat zich al sinds de oprichting in 1996 richt op het kweken van sedum. Het toen nog onbekende product draagt zo al decennia bij aan het vergroenen van deze mooie wereld. 

Inmiddels zijn er Sempergreen kwekerijen te vinden over de hele wereld en heeft de vergroeningsdrang ook geleid tot nieuwe producten. Innovatieve groeisystemen sieren de gevels, maar ook kant-en-klare bodembedekking behoort tot het assortiment. 

Voordelen van Sempergreen

  • 25 jaar ervaring met het kweken van sedum
  • Ruim assortiment met groene dakbedekking
  • Kant-en-klare pakketten speciaal voor de DHZ-er
  • Handige instructievideo's ter ondersteuning
  • Snelle levering uit eigen voorraad

Advies aanleg groendakpakket Sempergreen

Zelf een sedumdak aanleggen, hoe pakt u dat het beste aan? En niet onbelangrijk wat heeft u nodig?

Op de advies pagina's over groen- en sedumdaken leggen wij dit aan u uit. Heeft u daarna nog vragen of behoefte aan hulp? Wij staan u graag te woord via de chat of mail!

Lees hier meer: Advies over groen- en sedumdaken.

Populaire groendaken van Sempergreen

Extensieve groendaken zien er fantastisch uit, maar voor 90% van de daken is het gewicht van een sedumdak al zwaar genoeg. Niet voor niets zijn dit de populairste producten van Sempergreen. Een lichtgewicht sedumdak kan bijna altijd en is uiteindelijk net zo fraai!