Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Productgroep
Uitvoering
Dikte
Aantal

Cortenstaal borderrand

Bent u opzoek naar een stijlvolle cortenstalen borderrand voor in uw tuin? Gras en Groen biedt u ruime keuze aan formaten borderranden van cortenstaal. Door de typische roestbruine kleur zorgen de cortenstalen borderranden voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw tuin.

90 producten
|

Cortenstaal borderrand kopen

Een cortenstalen borderrand van Adezz is een geliefd product in de tuin. Een borderrand van cortenstaal is ideaal voor het creëren van een mooie, subtiele borderrand. Ze hebben een neutrale, maar fraaie uitstraling dankzij de roestbruine kleur. De borderranden van cortenstaal zijn breed toepasbaar als afsluiting tussen gazon, borders, terras, perk, vijver en bestrating. U heeft bij Gras en Groen ruim keuze uit verschillende formaten borderranden van cortenstaal en bijbehorende hoeken.

Voordelen cortenstaal borderrand

 • Zeer sterk en duurzaam materiaal met 5 jaar garantie
 • Warme en natuurlijke uitstraling
 • Ruime keuze uit verschillende dikte en hoogte maten

Kenmerken cortenstalen borderranden

Wij leveren u uitsluitend kwalitatieve cortenstalen borderranden die sterk zijn en ook hun vorm behouden. Deze kenmerken krijgen zij door cortenstaal te gebruiken dat minimaal 2 tot 3 mm dik is.

 • Cortenstaal borderranden kennen een lange levensduur
 • De cortenstaal kantopsluiting is 2 of 3 mm dik uitgevoerd
 • De borderranden worden ongeroest geleverd
 • Binnen 3 maanden ontstaat de fraaie roestlaag
 • U ontvangt 5 jaar garantie

Cortenstaal kantopsluiting in de tuin

De cortenstalen kantopsluiting van Adezz is ideaal voor het afsluiten van gazon, borders, terras, perk, vijver en bestratingen. Het voorkomt dat delen van de tuin uitbreken of verzakken. Daarnaast kunt u met het cortenstaal ook mooie hoogteverschillen creëren. De bruin oranje roestkleur van de cortenstaal kantopsluiting steekt prachtig af tegen het groen in uw tuin. Gras en Groen biedt u verschillende vormen en maten cortenstalen borderranden van Adezz.

Cortenstaal borderrand bestellen

Wilt u dus cortenstalen borderranden van professionele kwaliteit voor toepassing in uw tuin? Bestel dan nu uw cortenstaal kantopsluiting online bij Gras en Groen Winkel. De borderranden worden lokaal in Nederland geproduceerd en kennen een levertijd van één week.

Wilt u cortenstaal breder toepassen in de tuin? Bekijk dan ook eens de prachtige cortenstalen plantenbakken of andere producten in ons cortenstaal assortiment! 

 • Altijd gratis levering in Nederland en België
 • Levering binnen één werkweek

Welke cortenstaal borderrand voor uw tuin?

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste selectie voor de cortenstaal borderrand voor uw tuin? U kunt natuurlijk in de eerste plaats kijken naar wat u mooi vindt, maar stel uzelf ook de volgende vragen:

 • Welk type cortenstaal borderrand?
 • Welke hoogte cortenstaal borderrand?
 • Welke dikte cortenstaal borderrand?

Welk type cortenstaal borderrand? 

De cortenstalen borderranden of kantopsluiting zijn beschikbaar in drie verschillende types of uitvoeringen. Let bij het maken van een keuze niet alleen op wat u mooi vindt, maar ook of dit past bij uw toepassing en tuin. Cortenstaal borderranden die zijn gezet kunt u namelijk alleen gebruiken om rechte lijnen te maken.

 • Cortenstaal borderrand recht: Rechte en organische vormen
 • Cortenstaal borderrand geplet: Rechte en organische vormen
 • Cortenstaal borderrand gezet: Rechte vormen

Welke hoogte cortenstaal borderrand?

Naast het maken voor een bepaald model heeft u ook de keuze uit verschillende hoogtes bij de cortenstaal borderrand. Wij adviseren u de cortenstaal kantopsluiting minimaal voor de helft in de grond te plaatsen voor voldoende stevigheid. Maak eventueel gebruik van hardhouten piketten voor extra ondersteuning.

Wilt u dus een border maken met een hoogte verschil van 20 cm, dan kiest u automatisch voor de borderrand cortenstaal van 39 cm hoog.

Welke dikte cortenstaal borderrand voor uw tuin?

Als laatste heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende uitvoeringen qua dikte. U heeft de keuze uit zowel borderranden van 2 als 3 mm dik. Wij adviseren u om vrijwel altijd te kiezen voor cortenstalen borderranden met een dikte van 2 mm. Dit is normaal gesproken dik genoeg om voldoende stevigheid te geven. Bovendien is het dan makkelijker om organische vormen te maken.

Wilt u de borderranden wat robuuster omdat u dit mooi vindt? Of omdat er veel druk is door hoogte verschillen of auto's die de oprit oprijden. Kies dan voor cortenstaal borderranden van 3 mm dik.