BSi bij Gras en Groen

Sinds 2019 zijn producten van BSi te vinden in het assortiment van Gras en Groen. De producten, veelal op natuurlijke basis, bieden een oplossing bij elke tuinplaag of bij het onderhouden van uw tuin.

In 2020 hebben wij een grote uitbreiding gedaan op het assortiment middels de tuinapotheek. De complete ECOPUR lijn hebben wij naar grote tevredenheid toegevoegd. 

Bsi1 • Gras en Groen Winkel

Over Bio Services International

Bio Services International is in 1995 opgestart door Jan Vermeulen na jaren professionele ervaring te hebben opgedaan in zaadgoed, meststoffen en beschermingsproducten voor de plant.

Inmiddels opereert BSi in Frankrijk, Nederland en België met een behoorlijk marktaandeel. Duurzaamheid, zorg voor het milieu en de noden van de consument staan centraal bij BSI.

Voordelen BSi

  • Producten op natuurlijke basis
  • Oplossing voor alle uitdagingen in de tuin
  • Duidelijke gebruiksaanwijzigingen op verpakking
  • Prijstechnisch interessant
  • Producten met een preventieve werking

Populaire categorieën BSi

Advies omtrent producten van BSi

Emelten en engerlingen kunnen door hun vraatzucht enorme schade toebrengen aan het gazon. Ze eten aan de wortels of de grassprieten en zorgen zo voor een kaalslag. Fouragerende vogels zorgen vervolgens voor de gevolgschade door het gazon open te halen op zoek naar deze larven. 

Lees hier hoe BSi Larvex bij kan dragen aan het voorkomen van schade door deze bodeminsecten:

Populaire producten BSi

Hardlopers van BSi zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Met name voor het voorkomen van schade aan het gazon door bodeminsecten hebben we drie absolute toppers: