Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Oppervlak
Plaagdier

Ultrasoon ongedierte verjager

De ultrasone ongedierteverjager is de oplossing voor overlast van verschillende soorten ongedierte, zoals van (woel)muizen, ratten of mollen. Gras en Groen helpt u graag om dit ongedierte te verjagen door middel van ultrasone ongedierte verjagers!

20 producten
|

Ultrasone ongedierteverjager kopen

Wilt u ongedierte verjagen met geluid? Ultrasone ongedierteverjagers verstoren het natuurlijke gedrag en de communicatie van mollen, (woel)muizen en ratten.

Gras en Groen heeft diverse ultrasone ongedierte verjagers zoals:

 • Mollenverjager
 • Muizenverjager
 • Rattenverjager
 • Kattenverjager
 • Hondenverjager

Mollenverjager

Wilt u mollen verjagen? Ultrasone mollenverjagers zijn enorm effectief. Mollen zijn vrijwel blind en daardoor afhankelijk van hun geur en gehoor tijdens hun jacht naar voedsel. Ultrasone mollenverjagers irriteren het hyper gevoelige gehoor van mollen. De aanhoudende irritatie verjaagd de mollen uit uw tuin.

Ultrasone mollenverjager

U kunt bij Gras en Groen een mollenverjager kopen van BSi, ECOstyle of Nature, maar wat is nou de beste mollenverjager? Meest populair zijn deze mollen verjagers:

Deze mollenverjagers maken niet alleen veel geluid, de frequentie wisselt ook continu. Daardoor raakt de mol nooit gewend aan het ultrasone geluid tegen mollen.

Muizenverjager

Wilt u met een muizenverjager overlast van muizen tegen gaan? Muizen kunnen veel schade veroorzaken en laten bovendien overal hun ontlasting achter. Tijd dus om actie te ondernemen! 

Muizenverjagers maken een hoog frequentie oftwel ultrasoon geluid wat muizen verjaagdUltrasone muizenverjagers geven continu dit signaal af, de één met een vaste interval en andere modellen wisselen deze frequentie. Dit laatste lijkt de beste optie doordat de muizen niet gewend raken aan dit geluid. 

Ultrasone muizen verjager plaatsen

Plaats de ultrasone muizenverjager in het stopcontact en laat dit continu aanstaan. Dit stopcontact hangt bij voorkeur hoog boven de grond zodat de geluidsgolven van de muizenverjager zich door de ruimte kunnen verspreiden.

De ultrasone muizenverjager zal de muizen verjagen binnen 14 dagen. Plaats eventueel meerdere muizenverjagers voor een groter bereik en om muizen weg te houden uit spouwmuren en dakisolatie.

Voordelen ultrasoon verjagen

Ongediertebestrijding met ultrasoon geluid uit onze tuinapotheek bieden u de volgende voordelen:

 • Apparatuur met unieke geluidstechnologie
 • Ecologisch vriendelijke manier van bestrijden
 • Hygiënisch, eenvoudig te gebruiken en effectief
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

Ultrasone ongedierteverjager bestellen

Wilt u professionele en gifvrije producten om ongedierte in uw tuin te verjagen? Bestel dan nu uw ongedierteverjager van de merken ECOstyle en BSi online bij Gras en Groen. 

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • Adviezen over het toepassen van de producten

Ultrasoon ongediertebestrijding toepassen

Alle ultrasoon producten tegen ongedierte maken gebruik van de geavanceerde Single Protect geluidstechnologie om het ongedierte te verjagen. De laagfrequente geluidsgolven creëren een ondraaglijke omgeving voor mollen, ratten, (woel)muizen, honden of katten, waardoor ze het gebied vermijden. De geluidsfrequentie van elke verjager is aangepast op de diersoort. Elk dier heeft een ander bereik van geluidsfrequenties die ze kunnen waarnemen. 

Wanneer ongedierte bestrijden met ultrasoon?

Gras en Groen adviseert u om zo snel mogelijk in te grijpen als u merkt dat er ongedierte in de tuin aanwezig is. De ultrasone ongediertebestrijding uit ons assortiment werkt snel en effectief, waarbij de dieren niet gedood hoeven te worden. 

Ultrasoon ongedierteverjager bestellen bij Gras & Groen

Wilt u dus verzekerd zijn van professionele ultrasoon producten voor het bestrijden van ongedierte in uw tuin? Bestel dan nu uw natuurlijke ongediertebestrijding van de merken ECOstyle, BSi en Nature bij Gras en Groen online.

Oplossingen tegen andere tuinplagen

Heeft u een ongedierteverjager gevonden, maar nog andere tuinplagen? In onze tuinapotheek vindt u een breed assortiment aan 100% natuurlijke producten beschikbaar voor andere problemen in uw tuin: