Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Type
Toepassing
Oppervlak

Onkruid in gazon bestrijding

In uw gazon kunnen zich onkruiden vestigen zoals paardenbloemen, madeliefjes of straatgras. Ziet u liever een egaal groen gazon? Kijk dan voor onkruid in gazon bestrijding in ons assortiment. Wij helpen u om het gazon onkruid effectief te bestrijden in uw tuin. 

12 producten
|

Onkruid in gazon bestrijding

Gazon onkruid is vrij lastig te voorkomen. Vaak zijn ze een teken dat de groeiomstandigheden van uw gazon verstoord zijn. Door het onderhoud van een gazon goed bij te houden, zullen deze ongewenste planten minder snel verschijnen. Zoekt u de oplossing in onkruid in het gazon bestrijding? Lees dan snel verder!

Voordelen van onkruid gazon bestrijding

Gras en Groen biedt u de keuze uit selectieve onkruidbestrijders die ook in de professionele teelt van graszoden worden ingezet.

  • Effectieve en langdurige werking
  • Bestrijdt alle soorten onkruid
  • Herbeplanting al na een dag mogelijk

Gazon onkruid bestrijding kopen

De gazon onkruidbestrijding van Gras en Groen is biologisch afbreekbaar en bestrijdt van blad tot en met wortel. Onze professionele producten tegen gazon onkruid zijn zowel te gebruiken voor onkruiden als voor mossen. Op deze manier zien uw tuin en gazon er in korte tijd weer perfect uit!

Heeft u daarnaast nog andere problemen in de tuin, zoals overlast van (woel)muizen, ratten, mollen of marters? Ook voor ongediertebestrijding heeft Gras en Groen de beste natuurlijke producten beschikbaar.

Gazon onkruid bestrijding toepassen

De gazon onkruidbestrijding is breed inzetbaar in uw tuin en werkt snel en effectief. Het is belangrijk dat het na de toepassing tenminste 24 uur droog blijft, zo kan de gazon onkruidbestrijder goed zijn werk doen. De onkruiden moet u in zijn geheel goed nat spuiten. 

Wanneer onkruidverdelger gazon toepassen?

Voor het toepassen van onderkruidverdelger gazon ter bestrijding van onkruid zijn in vrijwel alle gevallen een tweetal zaken noodzakelijk.

  • Temperatuur > 10 graden
  • Zonlicht zodat er sapstromingingen zijn binnen de plant

Let op: Bij erg warm en droog weer wacht u beter met het bestrijden. De selectieve onkruidbestrijders kunnen gras dat onder stress staat ook aantasten.

Lees uitgebreid advies over onkruid en mos bestrijden

Gazon onkruidbestrijding kopen bij Gras en Groen

Wilt u dus verzekerd zijn van 100% natuurlijke producten van hoge kwaliteit voor het bestrijden van gazon onkruid? Bestel dan nu bij Gras en Groen uw gazon onkruidbestrijding van de merken Gras en Groen, ECOstyle en BSi online. Snel en veilig thuisbezorgd in Nederland en Belgiē.

  • Snel en veilig thuisbezorgd in Nederland en België
  • Ecologisch verantwoorde producten
  • Gratis verzending vanaf € 75,-