Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Oppervlak
Type
Productgroep

Mierenbestrijding

Mieren kunnen in de tuin overlast bezorgen. Ze halen zand tussen de bestrating uit, werken samen met bladluizen en komen de woning in. Gelukkig heeft Gras en Groen professionele producten beschikbaar voor mierenbestrijding.

11 producten
|

Mierenbestrijding

Mieren zijn nuttig in de natuur omdat ze schadelijke insecten opruimen. Aan de andere kant heeft u vast weleens te maken gehad met een nest vol mieren op het terras of in de tuin. Vooral in de zomer als de mieren het meest actief zijn.

Voordelen van ecologische mierenbestrijding

De mierenbestrijdingsproducten uit onze tuinapotheek zijn 100% natuurlijk, dus zonder schade of belasting aan het milieu!

  • 100% natuurlijke producten
  • Directe en snelle werking
  • Kan ook in water opgelost worden
  • Insectenbestrijding met aaltjes

Mierenbestrijding kopen

Mieren kunnen snel bestreden worden met mierenpoeder of met natuurlijke vijanden (aaltjes). Naast de vertrouwde manier van strooien, kunt u het mierenpoeder ook in water oplossen. Dan wordt het nest meteen effectief bestreden. De bestrijdende werking van het natuur-pyrethrum treedt op zodra de mieren hiermee in aanraking komen.

Loopt u ook tegen andere problemen aan in de tuin of op het terras, zoals onkruid, mos en groene aanslag? Ook daarvoor heeft Gras en Groen verschillende producten beschikbaar in de Tuinapotheek.

Mierenbestrijding toepassen

Strooi het mierenpoeder bij de nestingangen en rond het mierennest. Mierenpoeder opgelost in water kan direct in en rond de nestingangen gegoten worden. Of u kiest voor aaltjes tegen mieren; gemakkelijk en snel in te zetten in de tuin. De mieren tolereren de aaltjes niet in hun leefomgeving en zullen hun nesten verplaatsen.

Wanneer de mieren bestrijden?

Zowel bij strooien als bij gieten krijgt u het beste resultaat bij behandeling vroeg in de ochtend of tijdens de avond, wanneer de mieren in het nest verblijven.

Lees uitgebreid advies over mieren bestrijden

Mierenbestrijding bestellen bij Gras en Groen

Wilt u dus verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige producten om mieren te bestrijden? Bestel dan nu uw mierenbestrijding van het merk ECOstyle bij Gras en Groen Winkel.

  • Snel en veilig thuisbezorgd in Nederland en België
  • Ecologisch verantwoorde producten
  • Gratis verzending vanaf € 75,-