Over Gras en Groen

U kent Gras en Groen Winkel als dé webwinkel voor uw benodigdheden voor het onderhoud, de aanleg en inrichting van uw tuin. Ooit begonnen wij echter als hoveniersbedrijf in de regio en legden wij gazons aan in Nederland en België.

Gras en Groen, Uw tuin in goede handen!

Gras en Groen Winkel is een onderdeel van hoveniersbedrijf Gras en Groen bij wie uw complete tuin in goede handen is. Zelfs voor de allereerste schetsen van uw droomtuin kunt u vertrouwen op dezelfde service, communicatie en kwaliteit.

Opgericht in 2009

Sinds 2009 werkt ons hoveniersbedrijf vanuit 's-Hertogenbosch. Dankzij hard werken heeft Gras en Groen in relatief korte tijd een prachtig bedrijf neergezet. Met eerlijke adviezen, hoge kwaliteit van werken en een uitstekende service hebben wij een klantenkring opgebouwd waar we enorm trots op zijn. Inmiddels zijn wij werkzaam met een groot scala aan diensten:

Ga naar hoveniersbedrijf Gras en Groen

Overgrasengroencommunicatie • Gras en Groen Winkel

De webshop van Gras en Groen

Kwalitatieve producten met een gedegen advies

Bij Gras en Groen leggen wij graag de mooiste tuinen aan, maar wij helpen onze klanten ook graag met de juiste adviezen om deze goed te onderhouden.

Toen Gras en Groen nog gazons aanlegde in Nederland en België merkten wij hoeveel vragen het onderhoud opriep en welke uitdagingen onze klanten tegen kwamen. In de webshop van Gras en Groen zijn wij al onze adviezen op het gebied van gazononderhoud gaan koppelen aan producten die wij ook zelf in de tuin gebruiken. Inmiddels kunt u bij Gras en Groen terecht voor alle vormen van beplanting en advies bij het onderhoud daarvan!

Overgrasengroen2 • Gras en Groen Winkel

Hulp en advies van Loek

"De tuin is een heerlijke buitenruimte. Met de juiste producten en beplanting creeër jij jouw eigen stukje natuur waar je kunt ontspannen!"

Loek Wenting is één van de drijvende krachten achter Gras en Groen Winkel. Van kinds af aan was hij buiten te vinden en op zijn 14de al werkzaam bij een boomkwekerij. Dankzij de voorliefde voor alles wat groeit en bloeit kwam hij in 2012 bij Gras en Groen terecht. Jarenlang legde hij gedurende het seizoen gazons aan. In de winter schreef hij zijn adviezen over het gazon online. 

Heb jij hulp of advies nodig voor jouw tuin? Neem dan contact op of lees één van zijn tuinadviezen.

Mail naar: loek.wenting@grasengroen.nl