ECOstyle bij Gras en Groen

De keuze voor ECOstyle is een hele bewuste keuze. Bij Gras en Groen zijn wij voorstander van een duurzame wijze van tuinieren. In ECOstyle hebben wij een partner en levernacier met een zeer breed assortiment met 100% organische meststoffen en bodemverbeteraars. 

Daarnaast biedt ECOstyle ondersteuning aan Gras en Groen. Bij lastige casussen ondersteunen zij onze hoveniers in het vinden van een passende oplossing en een behandelplan van een tuin.

Ecostyle1 • Gras en Groen Winkel

Over ECOstyle

Een betere wereld begint bij jezelf. Deze slogan sluit uitstekend aan bij ECOstyle. Al 50 jaar ontwikkeld en verkoopt dit Friesse bedrijf ecologisch verantwoorde producten met een minimum impact op het milieu en de gezondheid. 

Zeker in de huidge tijdsgeest past dit uitstekend. Alle producten zijn gebaseerd op de slimheid en de kracht van de natuur: werkzame stoffen of natuurlijke processen. ECOstyle kiest uitsluitend voor ecologisch verantwoorde grondstoffen die altijd biologisch afbreekbaar zijn.

Voordelen van ECOstyle

  • 100% organische producten
  • Beperkte ecologische footprint
  • Laat de bodem voor u werken
  • Eenvoudig bemestingsprogramma
  • Een natuurlijke oplossing voor elke tuinplaag

Populaire categorieën van ECOstyle

Jaarbemestingsprogramma ECOstyle

Online en in het tuincentrum is er een wildgroei aan meststoffen. Er zijn niet alleen veel verschillende vormen, maar ook voor elke plantgroep en elk seizoen is er iets anders te vinden.

Het jaarbemestingsprogramma van ECOstyle maakt het een stuk eenvoudiger voor u. Een hoge dosering in het voorjaar en een lage dosering bij een volgende gift maakt het mogelijk om met één type meststof uw beplanting van de juiste voeding te voorzien.

Lees hier meer over het bemesten van uw tuin.

Populaire producten van ECOstyle

De duurzame producten van ECOstyle zijn favoriet bij onze hoveniers, maar ook bij onze klanten. Met welke producten gaat u de tuin op een ecologisch verantwoorde wijze onderhouden?