Sedumpakketten

Wilt u zelf een sedumdak aanleggen en alle producten online bestellen? Wij bieden u een ruime keuze uit kant-en-klare sedumpakketten. U kiest zelf voor een bepaald type sedumdakpakket en wij zorgen ervoor dat u alles snel en eenvoudig thuis ontvangt.

De bouwlagen van ieder groendaksysteem zijn eenvoudig te plaatsen en vormen de basis voor een duurzaam groendak. Met deze bijzondere sedumdak pakketten kan bijna elk dak getransformeerd worden tot een groendak.

Voordelen sedumdak pakketten 

Sedumdakpakketten geven een Kant-en-klare oplossingen voor een prachtig sedumdak. Bestel het juiste aantal m² en wij zorgen voor de juiste hoeveelheid:

  • Beschermdoek
  • Drainage
  • Substraat
  • Vegetatiematten of cassettes

Let op: Voor de sedumpakketten geldt een minimale afname van 5 m².

Welk type sedumdak pakket kiest u?

Voor de aanleg van een sedumdak heeft u de keuze uit 5 verschillende kant-en-klare groendakpakketten:

  • Groendakpakket Plat: de substraatlaag van dit kant-en-klare pakket is een voedingsrijke ondergrond die zorgt voor gezonde en sterke sedumbeplanting.
  • Groendakpakket Lichtgewicht: met dit pakket kan bijna elk dak getransformeerd worden tot een groendak. De bouwlagen van het lichtgewicht groendaksysteem zijn zeer eenvoudig te plaatsen.
  • Groendakpakket Aroma: hiermee ontstaat een groendak met gevarieerde kleurrijke vegetatie. De beplanting bestaat uit een mengsel van bloeiende en aromatische kruiden, aangevuld met een aantal sedumplantjes.
  • Groendakpakket Biodivers: heeft als voornaamste doel dat het een grote bijdrage levert aan het terugbrengen van de biodiversiteit in de bebouwde omgeving. De beplanting van dit sedumdak bestaat onder andere uit waard- en nectarplanten.
  • Groendakpakket Click ‘n go: in zeer korte tijd kan uw dak omgetoverd worden in een groendak. In dit pakket zit een beschermdoek om de dakbedekking te beschermen, de kant-en-klare sedumtrays kunnen hierop geplaatst worden.

Groendakpakket zelf aanleggen

Alle sedum-, en groendakpakketten zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving met alle eigenschappen en een handige onderhoudsconstructie en installatievideo. Op deze manier kunt u uw sedumdak eenvoudig plaatsen en onderhouden. Heeft u toch nog advies nodig bij de aanleg of het onderhoud, dan staat Gras en Groen natuurlijk voor u klaar!

Lees ook eens onze advies pagina's:

Sedumdak pakketten bestellen 

Wilt u dus op een eenvoudige manier zelf uw sedumdak aanleggen? Bestel dan nu bij Gras en Groen Winkel een kant-en-klaar sedumdakpakket van uw voorkeur. De bestelde sedumproducten en materialen leveren wij binnen drie werkdagen in Nederland en België.