Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Verzadigd gewicht
Waterbergend vermogen

Sedumdak pakketten

Wilt u zelf een sedumdak aanleggen en alle producten online bestellen? Wij bieden u een ruime keuze uit kant-en-klare sedumdak pakkettenLet op: Voor de sedumdak pakketten geldt een minimale afname van 5 m².

6 producten
|

Sedumdak pakketten

U kiest zelf voor een bepaald type sedumdak pakket en wij zorgen ervoor dat u alles snel en eenvoudig thuis ontvangt. De bouwlagen van ieder groendaksysteem zijn eenvoudig te plaatsen en vormen de basis voor een duurzaam groendak. Met deze bijzondere sedumdak pakketten kan bijna elk dak getransformeerd worden tot een groendak.

Waarom een sedumdak pakket?

Sedumdakpakketten bieden een totaal oplossingen voor een prachtig sedumdak. Bestel het gewenste aantal m² en wij zorgen voor de levering van het totale pakket. Dit omvat de volgende producten:

 • Beschermdoek voor de dakbedekking
 • Drainage
 • Substraat
 • Vegetatiematten of sedumcassettes

Welk type sedumdak pakket kiest u?

Voor de aanleg van een sedumdak heeft u de keuze uit 6 verschillende kant-en-klare groendakpakketten:

 • Lichtgewicht sedumdakpakket: met dit lichtgewicht pakket kan bijna elk dak getransformeerd worden tot een sedumdak.
  > Voldoet aan subsidienorm van 30L waterbergend vermogen!
 • Waterbergend sedumdakpakket: de substraatlaag van dit kant-en-klare pakket is een voedingsrijke ondergrond die zorgt voor gezonde en sterke sedumbeplanting.
  > Voldoet aan subsidienorm van 30L waterbergend vermogen!
 • Click ‘n go sedumdakpakket: in zeer korte tijd kan uw dak omgetoverd worden in een sedumdak. In dit pakket zit een beschermdoek om de dakbedekking te beschermen, de kant-en-klare sedumtrays kunnen hierop geplaatst worden.
  > Voldoet aan subsidienorm van 30L waterbergend vermogen!
 • Sedum en kruidendakpakket: hiermee ontstaat een groendak met gevarieerde kleurrijke vegetatie. De beplanting bestaat uit een mengsel van bloeiende en aromatische kruiden, aangevuld met een aantal sedumplantjes.
 • Intensief groendakpakket Biodivers: heeft als voornaamste doel dat het een grote bijdrage levert aan het terugbrengen van de biodiversiteit in de bebouwde omgeving. De beplanting van dit sedumdak bestaat onder andere uit waard- en nectarplanten.

Sedumdak pakketten bestellen 

Wilt u dus op een eenvoudige manier zelf uw sedumdak aanleggen? Bestel dan nu bij Gras en Groen Winkel een kant-en-klaar sedumdakpakket van uw voorkeur. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen stemmen we de leverdatum af in overleg. De bestelde sedumproducten en materialen leveren wij binnen vijf werkdagen in Nederland en België.

Groendak pakket zelf aanleggen

Alle sedum-, en groendakpakketten zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving met alle eigenschappen en een handige onderhoudsconstructie en installatievideo. Op deze manier kunt u uw sedumdak eenvoudig plaatsen en onderhouden. Heeft u toch nog advies nodig bij de aanleg of het onderhoud, dan staat Gras en Groen natuurlijk voor u klaar! Lees ook eens onze advies pagina's:

Sedumdak laten aanleggen

Wilt u verzekerd zijn van de vakkundige aanleg van uw sedumdak? Voor een vaste prijs p/m² wordt het groendakpakket van uw keuze voor u aangelegd. Hoveniers van Gras & Groen nemen u al het werk uit handen!

Type dak Pakketprijs Installatie Totaalprijs
Lichtgewicht sedumdak vanaf € 46,50 € 17,50 vanaf € 64,-
Waterbergend sedumdak vanaf € 50,- € 20,- vanaf € 70,-
Click and Go sedumdak vanaf € 58,50 € 15,- vanaf € 73,50

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Of lees meer informatie over de groendak aanlegservice.