Klantenservice Gras en Groen

Heeft u vragen over producten, uw bestelling of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn het beste te bereiken via de mail en ons contactformulier. U ontvangt doorgaans binnen 24 uur een reactie!

Contactgegevens

Heeft u dringende vragen over producten, uw bestelling of andere zaken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. U kunt ons bereiken tijdens onze ruime openingstijden. Tijdens piekmomenten in het voorjaar kan het voorkomen dat de wachttijden oplopen. Wij vragen op die momenten om uw geduld.

Openingstijden klantenservice

     
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

Afhaalmomenten 

     
Maandag t/m vrijdag 15:00 - 17:00

Gras en Groen Winkel

Bezoekadres

Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

 

Bedrijfsgegevens

Gras en Groen B.V.
KVK: 5691 5594
BTW nr: NL 85 2360 241 B01
IBAN: NL94RABO0315868775

 

Over Gras en Groen

Gras en Groen Winkel is een onderdeel van hoveniersbedrijf Gras en Groen. Als modern hoveniersbedrijf bieden wij een zeer groot aantal diensten aan voor het uitvoeren van werkzaamheden in de tuin.

Sinds 2019 hebben wij daar een webwinkel aan toegevoegd. Het doel? Het leveren van kwalitatieve producten gekoppeld aan passende adviezen om de tuin ook zelf mooi te kunnen houden. 

Bij het bedrijfspand in 's-Hertogenbosch hebben wij een showtuin aangelegd waarin producten die wij online verkopen zoals de kant-en-klaar hagen en sedumdaken ook te zien zijn. 

Kom hier nog meer te weten over Gras en Groen.

 
Kantenklaarhaag1 • Gras en Groen Winkel