Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Inhoud
Oppervlak
Productgroep

Bewateren en sproeien

Bewateren en sproeien is noodzakelijk om langdurig te kunnen genieten van tuinplanten. Geef gericht water om verspilling te voorkomen. Bestel uw bewateringsysteem online bij Gras en Groen Winkel!

40 producten
|

Bewateringsproducten bestellen 

Wilt u dus verzekerd zijn van hoogwaardige producten om uw tuin goed te kunnen bewateren onder alle omstandigheden? Bestel dan uw bewateringsproducten van het merk Gardena online bij Gras en Groen Winkel. 

Wij leveren sproeiers, tuinslangen en koppelingen in Nederland en België bij u aan huis. Dankzij Post NL worden de pakketten, indien voor 15.00 uur besteld, de volgende dag al bij u thuis geleverd.

Waarom bestellen bij Gras en Groen?

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld,
    volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-

Producten voor bewatering kopen

De juiste bewatering is essentieel om uw tuin groen en gezond te houden. Het is voor de tuinplanten belangrijk om tijdig de juiste hoeveelheid water te krijgen, maar ook de manier van bewateren en sproeien kan een wereld van verschil maken! 

Met de juiste producten voor het bewateren van de tuin maakt u het sproeien plezieriger, gaat u efficiënter om met water en voorkomt u schade aan tuinplanten. Voor veel planten is het namelijk beter om het water aan de voet te krijgen. Dit voorkomt het onstaan van schimmels, verbranding van het blad of het knakken van stengels van de plant.

Stel op Gras en Groen Winkel eenvoudig uw eigen beregeningssysteem samen en laat de planten in uw tuin floreren. Wij hebben alle producten voor het bewateren van de tuin onderverdeeld in logische categorieën.

Producten voor bewateren en sproeien

  • Tuinslangen en slanghaspels
  • Tuinslang koppelingen
  • Sproeiers en broezen
  • Waterdruppelaars
  • Automatisch water geven

Tuinslangen en slanghaspels

Voorkom de ergenis van een rondslingerende tuinslang en kies voor een handige tuinslanghaspel of wandslangen-box. Netjes opgeborgen tuinslangen zijn prettiger in gebruik en gaan aantoonbaar langer mee. Profiteer bij de Gardena tuinslangen van het Power grip-systeem en 50 strekkende meter lengte!

Bekijk tuinslangen en slanghaspels

Tuinslang koppelingen

Met de kraanstukken, slangstukken en andere slangkoppelingen van Gardena kunt u zeer eenvoudig een waterdicht systeem maken. Bij deze koppelingen staan snelheid, betrouwbaarheid en waterdichtheid centraal. U kunt ze gebruiken tussen kraan en slang en ook tussen slang en besproeiingsapparaat.

Bekijk alle tuinslang koppelingen

Sproeiers en broezen

Zwenksproeiers zijn ontzettend handig om water gelijkmatig over een groot oppervlak te verspreiden. Onmisbaar voor het gazon, maar ook geschikt voor planten in de border. Voor plantenbakken zijn broezen ideaal of een tuinspuit met wisselende standen.

Bekijk alle sproeiers, broezen en tuinspuiten

Waterdruppelaars

Waterdruppelaars zijn ideaal om hagen, maar ook planten in de border water te geven. Dankzij een druppelslang of micro-drip druppelaars wordt het water aan de voet van de plant gegeven. Dit voorkomt verspilling van kostbaar water en is beter voor de tuinplanten.

Bekijk druppelaars en het micro-drip systeem

Automatisch water geven met besproeiingscomputer

Een automatisch besproeiingssysteem zorgt voor uw planten en bespaart ook water, terwijl u ondertussen in de tuin lekker kunt ontspannen. De besproeiing van uw gazon, borders en hagen gaat op deze manier snel en eenvoudig. Combineer een besproeiingscomputer met een micro-dripsysteem en u kunt zorgeloos op vakantie!

Bekijk systemen voor automatische beregening