Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Oppervlak
Plaagdier

Mollenbestrijding

Zoekt u producten voor mollenbestrijding? Gras en Groen biedt u een ruime keuze uit mollenverjagersmollenklemmen en geurproducten tegen mollen. Met de producten tegen mollen en passende adviezen voor het plaatsen van een mollenklem of mollenverjager bent u snel van die vervelende molshopen verlost.

13 producten
|

Mollenbestrijding

Wilt u mollen of woelmuizen bestrijden? Wij hebben een ruim assortiment aan mollenverjagers en klemmen die werken tegen mollen en woelmuizen. De mollenbestrijding producten uit onze Tuinapotheek veroorzaken geen bijkomende schade aan het milieu.

 • Effectief, hygiënisch en gifvrij
 • Elektronische producten met unieke geluidstechnologie
 • Werkt snel en eenvoudig
 • Veilig voor kinderen en huisdieren

Producten tegen mollen en woelmuizen

Het verjagen van de mollen met geluid of trilling is een snelle en effectieve manier om van het ongedierte af te komen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een mollenval of klem, zonder het ongedierte te hoeven doden. De volgende producten voor mollenbestrijding zijn te bestellen in onze Tuinapotheek:

 • Mollenverjager
 • Mollenklem en woelmuizenval
 • Geurproducten tegen mollen

Mollenverjager

Mollen verblijven het grootste deel van hun leven onder de grond. Goede ogen hebben ze dan ook niet, maar wel een uitstekend gehoor. Wilt u af van uw mollenplaag? Een mollenverjager geeft geluidsignalen en/ of trillingen af in de bodem. En daar kunnen de gevoelige oren van de mol maar slecht tegen. Bij Gras en Groen bieden wij de keuze uit elk gewenst type mollenverjager:

 • Mollenverjager op netstroom
 • Mollenverjager op batterijen
 • Mollenverjager op zonne-energie.

Mollenverjager kopen

Wilt u een mollenverjager kopen, maar weet u niet goed welke mollenverjager het beste is voor uw tuin? Welke mollenverjager wij adviseren is sterk afhankelijk van uw tuin. De BSi Mollenverjager op netstroom is het meest krachtige model en geeft wisselende toonhoogten. Op plaatsen waar geen netstroom beschikbaar is liggen mollenverjagers met een zonnecel of batterij voor de hand:

De best verkochte molenverjagers uit ons assortiment zijn:

Mollenklem

De meest effectieve methode om mollen te vangen is nog steeds de mollenklem. Door één of meerdere mollenklemmen op de juiste wijze te plaatsen bent u snel van uw mollenplaag af. De mollenklem plaatst u in de gang van de mol welke wordt gebruikt voor het vinden van voedsel. De gegalvaniseerde mollenklemmen worden gespannen met een veer en bij het aanraken van een pal klapt deze dicht.

Mollenklem kopen

Bij Gras en Groen kunt u verschillende mollenklemmen kopen. De Handy mollenklem vereenvoudigd het plaatsen van de mollenklem. BSi Mollen weg is 1 dag maakt het plaatsen weer een stuk eenvouidger met een bijgeleverde handleiding. Mollenklemmen hebben wij altijd ruim op voorraad u kunt doorgaans al de volgende dag uw mollenklem plaatsen.

Mollen bestrijden met geur

Naast uitstekende oren hebben mollen ook een erg sterk reukzintuig. Het is algemeen bekend dat bepaalde plantensoorten mollen weren uit de tuin. Mollen kunnen dus verjaagd worden met geur. Bij Gras en Groen kunt u producten kopen op basis van looksoorten om mollen te verjagen uit uw tuin.

Mollenbestrijding bestellen bij Gras & Groen

Wilt u dus professionele en gifvrije producten om de mollen in uw tuin goed te kunnen bestrijden? Bestel dan nu uw mollenbestrijding van de merken ECOstyle en BSi online bij Gras en Groen. 

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • Graszaden en meststoffen voor het herstel
 • Adviezen over het toepassen van de producten

Op welke wijze mollen bestrijden?

Hulp nodig bij het bestrijden van mollen in het gazon en het toepassen van mollenverjagers en mollenklemmen? Wij hebben de kennis van onze hoveniers gebruikt voor het schrijven van tuinadviezen. 

Mollen verjagen met geluid is niet lastig, maar de mollenverjager plaatsen komt niet zonder gebruiksaanwijzing. Wilt u mollen verjagen? Let dan bij het plaatsen van de mollenverjager op de volgende tips:

 • Arcering bepaalt de diepte voor de mollenverjager
 • Plaats de mollenverjager tussen woning en uitgang van de tuin
 • Blokkeer dus nooit de uitgang, maar jaag de mol weg
 • Verplaats de mollenverjager indien nodig
 • Geef de mol tijd om weg te trekken voor het aanhoudende geluid
 • Mollenverjager met zonnecellen heeft tijd nodig om op te laden

Lees snel meer over mollen bestrijden

Woelmuizen bestrijden

Heeft u last van woelmuizen in het gazon? Met mollenverjagers kunt u proberen de woelmuizen te verjagen uit de tuin. Helaas zijn ze niet zo gevoelig voor geluiden als de mol en is deze wijze niet altijd even effectief. De beste methode om woelmuizen te bestrijden is door vallen te plaatsen. In de ondiepe gangen kunt u de woelmuisval plaatsen en zo uw plaag tegen gaan.

Mollenbestrijding toepassen

Het ultrasone geluid van de elektronische mollenbestrijding zorgt voor een ondraaglijke omgeving voor de mollen, waardoor ze het gebied vermijden. De mollenval en mollenklem vangt voor u de mollen op een snelle manier zonder ze te doden. De levende mol kan vervolgens op een andere plaats in de tuin bevrijd worden. Productgroep wanneer

Wanneer de mollen bestrijden?

Gras en Groen adviseert u om direct in te grijpen zodra u schade in de tuin ziet door mollen. Is er al sprake van een mollenplaag, dan kan de elektronische mollenbestrijding een oppervlakte bereiken van 750 tot 1250 m2 (afhankelijk van de grondsoort).