Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Type grasmaaier
Geschikt voor oppervlak

Grasmaaiers

Zorg voor een net en strak gazon met één van de grasmaaiers uit ons assortiment. Met een kwalitatief uitstekende grasmaaier van Wolf-Garten geschikt voor uw gazonoppervlak krijgt u weer plezier in het gras maaien. Na afloop geurt het heerlijk en staan de fraaie banen in het gazon!

9 producten
|

Grasmaaier kopen

Heeft u gevonden wat u zocht en wilt u de grasmaaier kopen? Gras en Groen verzend alle pakketten middels de betrouwbare pakketservice van Post NL. Koopt u de grasmaaier op werkdagen voor 15:00 uur? Dan is deze al de volgende dag in huis! Waarom een grasmaaier kopen bij Gras en Groen?

 • Levering uit eigen voorraad
 • Voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis
 • Kwalitatief uitstekende grasmaaiers
 • Kennis van het product
 • Klanten waarderen ons met een 4,7/ 5

Voordelen van onze grasmaaiers

 • Grote nadruk op ergonomische afstelling
 • Een grasmaaier voor elk oppervlak
 • Handmatige, elektrische of accu aandrijving
 • Scherpe prijs en snelle levering
 • 5 jaar garantie

Grasmaaier modellen

Voor het maaien van het gras zijn er verschillende soorten grasmaaiers. De keuze voor een bepaalde soort grasmaaier wordt vaak ingegeven door het gazonoppervlak. De breedte en de inhoud van de grasopvangzak zijn bepalend voor het gazonoppervlak waarvoor de grasmaaier geschikt is. Gras en Groen verkoopt drie verschillende soorten grasmaaiers:

 • Kooimaaier
 • Elektrische grasmaaier
 • Accu grasmaaier

Wolf-Garten grasmaaiers

Het Duitse merk Wolf-Garten staat bekend om de gereedschappen van een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Precies de eigenschappen die we Duitsers toebedichten. Onze keuze voor het aanbieden van grasmaaiers van Wolf-Garten is gezien hun specialisatie in het gazon een logische. Ervaar ook zelf het gebruiksgenot van de Wolf-Garten grasmaaiers. 

Kooimaaier

De handmatig aangedreven kooimaaier is het instapmodel van de grasmaaiers. Het fijne formaat neemt weinig ruimte in beslag en is budgetvriendelijk. En dat zonder in te leveren op de maaikwaliteit, want kooimaaiers geven het fraaiste maaibeeld van alle grasmaaiers. In tegenstelling tot cirkelmaaiers snijden kooimaaiers het gras. Daarvoor ontstaan er geen gespleten toppen en de achterwals zorgt voor de kenmerkende banen in het gazon. Ook bij stadionvelden wordt de kooimaaier techniek gebruikt om de grasmat in topconditie te houden!

Elektrische grasmaaier

Wie het gemak wil van een elektrische aandrijving vindt in de elektrische grasmaaier de ideale partner voor het maaien van het gazon. Zonder enige krachtinspanning wordt het gras gemaaid. Het gemaaide gras verdwijnt direct in de opvangzak klaar om af te voeren. Wilt u voedingsstoffen behouden voor het gazon? Switch dan eenvoudig naar de mulch methode en het versnipperde gras blijft achter in het gazon. Dankzij de toegevoegde micro-organismen in de 100% organische meststoffen wordt het grasafval weer omgezet in nieuwe voeding voor het gazon!

Accu grasmaaier

Het grootste genot geeft de accu grasmaaier. Geruisloos, zonder krachtsinspanning en vrij van kabels maait u fluitend het gazon. Alle grasmaaiers met accu bieden de mogelijkheid om het gemaaide gras gemulched in het gazon achter te laten,maar worden ook geleverd met een opvangzak. De grasmaaier accu is universeel te gebruiken in de Wolf Garten accu gereedschappen. U investeert eenmalig in een accu en oplader waarna alle andere gereedschappen te gebruiken zijn.