Filteren
Sorteren op
Verfijn uw selectie
Prijs
Merk
Vorm
Verzadigd gewicht
Waterbergend vermogen

Groendak producten

Wilt u zelf een groendak aanleggen en profiteren van alle voordelen? Gras en Groen heeft een breed assortiment aan producten beschikbaar om uw groen- of sedumdak compleet te maken.

32 producten
|

Groendak producten

Gras en Groen heeft een breed assortiment aan producten beschikbaar om uw groendak compleet te maken. Denk aan producten voor de afwerking, maar ook voor het onderhoud en de voeding van de vegetatie op uw dak. Of de speciale sedumpluggen, waarmee u een bestaand groendak zelfs een specifieke kleur kunt meegeven!

Voordelen groendak producten Gras & Groen

  • Professionele producten voor een duurzaam groendak
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voor een groen resultaat met weinig onderhoud
  • Een complete set voor uw sedumdak

Welke groendak producten kiest u?

U heeft bij Gras en Groen de keuze uit verschillende professionele groendak producten. Om het vegetatiedak netjes af te werken heeft u ook scheidingsprofielen, grind en bladroosters nodig. Op die manier wordt voorkomen dat de worteltjes van het sedum of kruidachtige planten de dakranden kunnen beschadigen en overtollig regenwater kan worden afgevoerd.

Sedum en andere vegetatie op uw dak heeft ook onderhoud en voeding nodig. Het assortiment van Gras en Groen bevat ook de benodigde meststoffen en andere producten voor het onderhoud van uw groendak.

Gebruiksaanwijzing groendak producten

Alle groendak producten zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving om er zelf mee aan de slag te kunnen voor een compleet sedumdak of vegetatiedak. Op deze manier kunt u uw groendak eenvoudig aanleggen en onderhouden. Heeft u toch nog advies of hulp nodig bij de aanleg of het onderhoud, dan staat Gras en Groen natuurlijk voor u klaar!

Lees de aanleginstructies voor het groendak.

Groendak producten bestellen

Wilt u dus op een eenvoudige en complete manier zelf uw groendak aanleggen? Bestel dan nu bij Gras en Groen Winkel uw vegetatiedak producten naar keuze. De bestelde sedumdak producten leveren wij binnen drie werkdagen in Nederland en België.

Groendak laten aanleggen

Wilt u verzekerd zijn van de vakkundige aanleg van uw groendak? Voor een vaste prijs p/m² wordt het groendakpakket van uw keuze voor u aangelegd. Hoveniers van Gras & Groen nemen u al het werk uit handen!

Type dak Pakketprijs Installatie Totaalprijs
Groendakpakket lichtgewicht € 50,- € 17,50 € 67,50
Groendakpakket plat € 52,50 € 20,- € 72,50
Groendakpakket Click and Go € 62,50 € 15,- € 77,50

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Of lees meer informatie over de groendak aanlegservice.