Mobilane bij Gras en Groen

Mobilane is een kweker van unieke kant-en-klare oplossingen met beplanting. De kant-en-klaar hagen zijn inmiddels bekend bij een groot publiek en bieden de consument direct na aanplant de zo geliefde privacy. De kant-en-klaar hagen zijn inmiddels verkrijgbaar in 16 verschillende soorten waaronder de zeer sterke Hedera Helix Woerner.

Een ander voorbeeld van deze kant-en-klare groeisystemen zijn de Mobiroof ECO sedum cassettes en bieden een groot gemak bij de aanleg van een groendak.   

Mobilane1 • Gras en Groen Winkel

Over Mobilane

Mobilane is onderdeel van familiebedrijf en plantenkweker: 'Darthuizer Groep'. Zij zijn inmiddels al ruim 80 actief in de markt en richten zich onder de naam van Mobilane op innovatieve groeisystemen.

Naast de eerder genoemde groeisystemen zijn ook zowel de groene wanden voor binnen als de gevels voor buiten volop in ontwikkeling. Het totale assortiment sluit naadloos aan bij de missie van Mobilane, namelijk: "gezamenlijk te bouwen aan een betere en gezonde leefomgeving".

Voordelen van Mobilane

  • Unieke en gepatenteerde groeisystemen
  • Belangrijke bijdrage aan de leefomgeving
  • Groot gemak voor de consument
  • Hele jaar door aan te planten
  • Dankzij sterke conditie van beplanting geen inboet.

Populaire categorieën van Mobilane

Kant-en-klare hagen van Mobilane

In het assortiment van Gras en Groen vindt u een groot aantal kant-en-klare hagen van Mobilane. Dit zijn met name hedera-soorten met verschillende bladkleuren, maar ook unieke soorten zoals Euonymus Dart's Blanket, Toscaanse Jasmijn en Pyracantha Dart's red.

Overweegt u een kant-en-klaar haag aan te planten in de tuin? Speciaal daarvoor hebben wij een tweetal adviezen geschreven:

Populaire producten van Mobilane

Sterk en vorstbestendig, een unieke groeiwijze en een frisgroene kleur. Onderstaande producten worden veelal om deze eigenschappen geselecteerd en zeer gewaardeerd door onze klanten.