Is er onverhoopt iets misgegaan?

Gras en Groen B.V. heeft op een zorgvuldige wijze het assortiment samengesteld waarbij de producten aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Komt het product niet aan jouw eisen tegemoet of is er een mankement aan het product ontstaan? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een oplossing komt.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Garantie bij normaal gebruik

Om aanspraak te maken op de garantie van een product wordt er uitgegaan van normaal gebruik. Dit betekend dat het product blijft werken zoals je mag verwachten zolang je het product gebruikt waarvoor het is bestemd. Zolang je een grasmaaier gebruikt voor het maaien van het gras en niet voor het snoeien van je haag is er dus niets aan de hand.

Fabrieksgarantie

Op veel artikelen biedt de fabrikant aanvullende garanties. De producent geeft dus aan hoe lang de garantietermijn op een product is. Bij artikelen waar sprake is van een verlengde garantietermijn wordt dit vermeld in de productomschrijving op de website. Deze eventuele fabrieksgarantie doet niets af aan de bovengenoemde wettelijke garantie.

Garantiebewijs

Je factuur factuur of aankoopbewijs is tevens je garantiebewijs. Bewaar je factuur of maak een account aan op deze website zodat je facturen voor je bewaard blijven.

Persoonlijk contact


Bel met Gras en Groen Bel met Gras en Groen 073 - 303 4616

Chat met Gras en Groen of chat met een medewerker van Gras en Groen

Bel met Gras en Groen of stuur een email naar winkel@grasengroen.nl

Kom langs bij Gras en Groen of kom langs Hedikhuizerweg 21, 5222 BC Den Bosch