Gardena Watermeter met batterij

Wil je exact weten hoe groot je waterverbruik is? Dat kan met de Gardena Watermeter. Op de display zie je het verbruik per dag, seizoen, besproeiing of per minuut. Zo kun je zeer doelgericht watergeven en ga je verspilling tegen. Deze innovatieve meter maakt mensen bewust van het waterverbruik.

Voordelen Gardena Watermeter

  • Meet hoeveel water je geeft
  • Verbruik per dag, seizoen, besproeiing of per minuut
  • Te koppelen op alle Gardena koppelingen
  • Draagt bij aan milieubewustzijn

Gardena Watermeter met batterij

De innovatieve GARDENA watermeter maakt de doelgerichte besproeiing mogelijk, meten is weten. In een oogopslag zie je 1) het waterverbruik per dag, 2) het waterverbruik per seizoen, 3) het waterverbruik per besproeiing 4) de huidige waterstroom in liter per minuut. De verbruikte water hoeveelheid kan worden afgelezen op elk gewenst moment op de grote display en daardoor gecontroleerd. Door een enkele knop voor alle functies is de watermeter eenvoudig te gebruiken. De nieuwe watermeter van GARDENA maakt een einde aan nattevingerwerk. De watermeter zorgt ervoor dat je een betere controle hebt op het waterverbruik en hoe je dit in de hand kunt houden. Dit is goed voor de tuin, het milieu en jouw portemonnee. De watermeter werkt op batterijen en kan direct worden aangesloten op de kraan, op een tuinspuit, op een sproeier of op een pomp. De robuuste en slagvaste watermeter klik je op de schroefdraad kraanstuk of slangstuk en levert direct belangrijke gegevens door middel van actieve meting. Een geïntegreerde batterij-indicatie weergave stelt nauwkeurige bediening. Deze innovatieve meter maakt mensen bewust van het waterverbruik.

Gardena artikelnummer: 8188-24

Original Gardena System

De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-