Wolf-Garten elektromaaier A 340E

De Wolf-Garten elektromaaier A 340E is het instapmodel van de elektrische grasmaaiers van de gerenommeerde Duitse merk. Elektrische grasmaaiers staan bekend om de eenvoudige bediening en het beperkte geluid dat ze voortbrengen. De Wolf-Garten elektromaaier A 340E maakt gebruik van de zogenaamde cirkelmaaier techniek. Aan de onderzijde zit een mes dat op hoge snelheid ronddraaid en zo het gras op de gewenste hoogte maait.

Deze elektrische grasmaaier A 340E van Wolf Garten is geschikt voor gazons met een oppervlak tot 250 m². Met een elektrische grasmaaier ligt uw gazon er in korte tijd weer mooi bij. De makkelijk te bedienen elektromaaier maait het gras namelijk snel en effectief op de gewenste hoogte. Deze grasmaaier beschikt over 3 maaistanden en is in hoogte verstelbaar tussen de 20 en 60 mm. Het gras wordt opgevangen in een opvangzak met een inhoud van 35 liter en heeft een maaibreedte van 34 cm.

Voordelen Wolf Garten elektromaaier A 340E

  • 3 verschillende maaistanden
  • Inclusief grasvangzak 35 liter
  • Inklapbare handgreep
  • Milieu en geluidsvriendelijk

Eigenschappen Wolf Garten elektromaaier 34 cm

Gazonoppervlak tot 250 m²
Werkbreedte 34 cm
Gewicht 14 kg
Inhoud opvangzak 35 liter

Wolf Garten elektromaaier A 340E

Een milieuvriendelijke elektromaaier die zorgt voor een nauwkeurige en gazon vriendelijke sneden. Met een maaibreedte van 34 cm bevelen we deze maaier aan voor een oppervlak tot 250 m².

Wolf Garten

Dit Duitse merk staat bekend om de degelijkheid, hoge kwaliteitsnormen, passie en liefde voor tuingereedschappen. Tegelijkertijd onderscheidt het A-merk zich innovatieve productoplossingen.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-