Barenbrug Lawngrass 15 kg - 750 m²

Zoekt u een prijstechnisch interessant mengsel voor het inzaaien of herstellen van een speelgazon? Barenbrug Lawngras is dan het graszaadmengsel dat u zoekt. Barenbrug Lawngras is voordelig qua prijs en voldoet aan alle voorwaarden voor een sterk speelgazon. Een hoge betredingstolerantie en diepe, sterke beworteling spreken voor zich, maar ook een snelle vestiging en groei in koude perioden zijn van belang.

Voordelen van Barenbrug Lawngrass 15 kg

 • Hoge bespelingtolerantie
 • Diepe, sterke worteling
 • Hersteld snel na winterse, koude perioden
 • Snelle vestiging ideaal voor relatief korte zomerstop
 • Verbeterd droogte tolerant.

Barenbrug Lawngrass 15 kg is geschikt voor een oppervlak van 600 tot 750 m².

Gebruiksaanwijzing Barenbrug Lawngrass 15 kg

Barenbrug Lawngrass 15 kg is speciaal samengesteld voor het inzaaien van speelgazons. Het kent een kiemtemperatuur van 6 graden celcius en is daardoor vanaf februari tot en met oktober te gebruiken en uitermate geschikt voor zowel het inzaaien als doorzaaien van gazons.

Wilt u een speelgazon aanleggen in de tuin? Ook daarvoor is Barenbrug lawngrass uitermate geschikt. Bij handmatige verwerking adviseren wij onderstaande stappen.

Barenbrug graszaad Lawngrass 15 kg

 1. Verwijder gras, onkruid en andere onregelmatigheden
 2. Hark de ondergrond los en zorg voor een egale verdeling
 3. Zaai het graszaad in twee kruisende richtingen
 4. Hark het graszaad lichtjes in de bodem
 5. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft totdat het graszaad volledig is ontkiemd

Dosering

Barenbrug Lawngrass 15 kg is geschikt voor een oppervlak tot 750 m²

Gaat u inzaaien gebruik dan de verpakking van 15 kilogram voor een oppervlak van 600 m². Bij het herstellen dan wel doorzaaien van een sportveld is deze verpakking voldoende voor een oppervlak van 750 m².

Samenstelling Barenbrug Lawngrass 15 kg

 • 50% Lolium perenne
 • 40% Festuca rubra
 • 10% Poa pratensis

Keurmerk Oranjeband

Sinds 2000 bestaat er een keurmerk voor graszaadmengsels, Oranjebandmengsel genaamd. Graszaadmengsels met dit Oranjebandmengsel keurmerk zijn samengesteld uit rassen die uit de Grasgids afkomstig zijn. Naast de grasrassen wordt ook de samenstelling uitgebreid gecontroleerd.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Post NL pakketpost met Track&Trace
 • Gratis verzending vanaf € 75,-