Ubbink beluchtingssandalen

Op zoek naar de oplossing voor een verdicht gazon? Met de Ubbink beluchtingssandalen prikt u gaatjes in het gazon tijdens het maaien van het gazon. 

Door betreding, neerslag en hitte kan de bodem van het gazon verdicht raken. Gras heeft daardoor moeite om zich te ontwikkelen. Ondermeer doordat water, voeding en lucht de wortels van het gras slecht kunnen bereiken. Dankzij de beluchtingssandalen heft u dit negatieve effect op.

Voordelen gebruik Ubbink beluchtingssandalen

  • Verbeter de drainerende werking van de bodem
  • Meststoffen, water en lucht kunnen de wortels van het gras bereiken
  • Beluchten tijdens het maaien, bemesten of betreden van het gazon

Gazon beluchten met beluchtingssandalen

Zeer plaatselijk verdichte oppervlakten in het gazon kunnen met een riek belucht worden. Looproutes over het gazon, zitplaatsen of de plek waar het zwembad heeft gestaan zijn voorbeelden hiervan. Met beluchtingssandelen worden zeer diepe gaten in het oppervlak geprikt. Door de handmatige handeling is het af te raden dit op een zeer groot oppervlak te doen!

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-