Mobilane Bevestigingsbeugel groen

Wilt u een kant-en-klaar haag plaatsen in uw tuin? En kiest u voor een metalen constructie bij kant-en-klaar schermen? Koop dan hier uw groen gecoate bevestigingsbeugels ter bevestiging van de kant-en-klaar schermen van Mobilane. De bevestigingsbeugels kunnen eenvoudig bevestigd worden op de groen gecoate ijzeren palen kennen een lange levensduur en zorgen voor een stevige bevestiging van uw kant-en-klaar haag.

Hoeveel bevestigingsbeugels heeft u nodig?

Het aantal bevestigingsbeugels van Mobilane dat u nodig heeft is afhankelijk van het aantal schermen en palen.

  • U heeft altijd 4 begin beugels nodig voor de eerste en de laatste paal
  • Voor elke paal er tussenin heeft u nogmaals twee bevestigingsbeugels nodig

Voor 10 kant-en-klaar schermen heeft u 11 palen nodig. Daarvoor zijn dus 4 begin/ eind beugels nodig plus 18 normale beugels.

Bij het bestellen van de kant-en-klaar schermen ontvangt u een voorstel voor het benodigde aantal bevestigingsbeugels.

Mobilane ontwikkelt en levert innovatieve groensystemen zoals kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en groene gevels. Met vestigingen in de Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Zuid-Afrika en een uitgebreid dealer- en agentennetwerk, zijn de unieke kant en klaar groensystemen wereldwijd te vinden. Van Noord-Amerika tot Australië, in zowel kantoorgebouwen als in particuliere tuinen ervaren mensen de voordelen en het plezier van groen in hun directe omgeving. Mobilane is onderdeel van het toonaangevende familiebedrijf: ‘Darthuizer Groep’. De Darthuizer Groep is al ruim 80 jaar een begrip op het gebied van innovatie en kwaliteit in de groene omgeving. Voortbouwend op deze jarenlange groene ervaring ontstond Mobilane in 2001 als duurzame ontwikkelaar van gepatenteerde innovatieve groensystemen.