Automatische bewatering

Een automatisch besproeiingssyteem zorgt voor uw beplanting en gazon, terwijl u ondertussen lekker kunt ontstpannen in de tuin.

De besproeiingscomputers van Gardena uit ons assortiment zijn snel en eenvoudig in te stellen voor als u extra wilt genieten in de tuin of op vakantie gaat! 

Voordelen van automatische bewatering

  • Bespaart water, tijd en geld
  • Verbetert de groei en gezondheid van uw planten en gazon
  • Geeft de planten en gazon water tijdens uw vakanties
  • Eenvoudig instellen van 3 verschillende programma's

 

Verfijn uw selectie

Prijs
Merk
Inhoud
Productgroep
ID Title price_including brand-name attribute-attribute_value attribute-attribute_value
616 Gardena micro drip system startset M plus besproeiingscomputer 94.95 Gardena 25 m Automatische bewatering 25 m Automatische bewatering
622 Gardena besproeiingscomputer select control 63.95 Gardena Automatische bewatering Automatische bewatering

Besproeiingscomputer en toebehoren kopen

De besproeiingscomputers van Gardena hebben een hele gebruiksvriendelijke bediening dankzij de druk en draai knop. Met bovenstaande besproeiingscomputers kunt u eenvoudig 3 verschillende programma's instellen voor uw tuin. Naar wens is deze te koppelen aan een bodemvochtigheidssensor, welke geplande bewatering voorkomt als de grond al voldoende vochtig is. 

Met de aanschaf van toebehoren, zoals een kruisstuk, verbindingsstuk en afsluitdop van Gardena maakt u de automatische bewatering in uw tuin helemaal compleet!

Automatische bewatering bestellen bij Gras en Groen

Wilt u dus verzekerd zijn van hoogwaardige producten voor de automatische bewatering in uw tuin? Met een besproeiingssysteem van Gardena is de beregening in uw tuin nog nooit zo makkelijk geweest!

Bestel uw besproeiingscomputer en toebehoren online bij Gras en Groen Winkel. Snel en veilig thuisbezorgd in Nederland en België.