Ecopur Bio Greenclean 900 ml - ultra geconcentreerde groenreiniger

Ecopur Bio Greenclean 900 ml rekent snel af met groene aanslag op basis van natuurlijke pelargonzuren. Ecopur Bio Greenclean is geschikt voor toepassing op alle verharde oppervlakken, zoals paden, terrassen, opritten, tuinmeubelen, beschuttingen, muren, daken en glazen serres.

Voordelen van Ecopur Bio Greenclean 900 ml:

  • 100% natuurlijk op basis van natuurlijke pelargonzuren
  • Zelfs bij lage temperaturen eerste resultaat al na enkele uren zichtbaar
  • Lage dosering mogelijk; veel voordeel uit één verpakking
  • Effectieve behandeling tegen groene aanslag

Dosering Ecopur Bio Greenclean

18 ml onverdund Ecopur Bio Greenclean mengen met 0,5 l water voor 10 m². Maximaal 2 applicaties per jaar. Bijvoorbeeld voor de behandeling van 20 m² moet er 36 ml Ecopur Bio Greenclean gemengd worden met 1 l water. Om resten spuitvloeistof te voorkomen, is het belangrijk de nodige hoeveelheid geconcentreerd product te berekenen voor de hoeveelheid spuitvloeistof in de drukspuit gieten. Gebruik het verdunde product meteen.

Gebruiksaanwijzing

Ecopur Bio Greenclean is geschikt voor toepassing op alle verharde oppervlakken. Ecopur Bio GreenClean bevat een werkzame stof die 100% van plantaardige oorsprong is. Deze stof tast de celwanden van de groene algen aan, waardoor ze uitdrogen en afsterven. Zelfs bij lage temperaturen zijn de eerste resultaten al na enkele uren zichtbaar. Direct nadat de behandelde zones opgedroogd zijn, kunnen ze opnieuw betreden worden. De hoge concentratie van Ecopur Bio GreenClean zorgt ervoor dat een lage dosering mogelijk is, waardoor je veel haalt uit slechts één verpakking.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-