Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr - Geschikt voor 250 m² gazon

Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr is een biologisch product dat bestaat uit een hoge concentratie aan kruidenextracten. Pireco Bodemschimmels heeft een preventieve werking tegen bodemschimmels zoals Verticillium, Pythium en Fusarium. Het product versterkt de conditie van de plant waardoor deze beter ziekteresistent is, sneller hersteld en bovendien voeding geeft aan de plant.

Voordelen Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr

 • Geschikt voor gazon, border en moestuin
 • Veilig voor mens, dier en insecten
 • Inzetbaar tegen diverse gazonschimmels zoals Verticillium, Pythium en Fusarium
 • Resultaat binnen twee tot vier weken

0,5 liter Pireco Bodemschimmels is voldoende om een gazonoppervlak van 250 m² te behandelen.

Bodemschimmels bestrijden

Gazonschimmels kunnen zowel bovengronds als ondergronds de grassen in uw gazon aantasten. Vrijwel alle gazonschimmels ontstaan in gazon waarbij de groeiomstandigheden zijn aangetast. Met Pireco Bodemschimmels werkt u op een natuurlijke wijze aan het herstel van de conditie van de grasplant.

Dosering Pireco Bodemschimmels 0,5 ltr

Voor het behandelen van een gazonoppervlak van 25 m² lost u 50 ml Pireco Bodeminsecten op in 2,5 liter water. Deze oplossing giet op spuit u uit over het te behandelen gazon.

Gebruiksaanwijzing Pireco Bodemschimmels

Pas Pireco Bodeminsecten preventief toe vanaf maart. Na twee tot vier weken zal het product de werking hebben in het gazon. Voor een goede inwerking van het product is toepassing op een regenachtige dag aan te bevelen. Alternatief is zowel vooraf als achteraf overvloedig te beregenen met minimaal 2 x 5 mm.

Handleiding Pireco Bodemschimmels

 1. Maak gaatjes in de bodem van het gazon door te beluchten met een prikrol
 2. Neem de verpakking en meng 50 ml met 2,5 liter water
 3. Spuit, giet of vernevel deze oplossing over een gazonoppervlak van 250 m²
 4. Beregen overvloedig (min. 2 x 5 mm) bij droog weer

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

 • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Post NL pakketpost met Track&Trace
 • Gratis verzending vanaf € 75,-