Borderrand cortenstaal Adezz - 230 x 10 cm

Wilt u een cortenstalen rand plaatsen in uw border van 10 cm hoog? Gras en Groen levert u geplette borderranden van cortenstaal in 230 cm lang, 10 cm hoog en 2 mm dik. Borderrand cortenstaal Adezz - 230 x 0,2 x 10 cm heeft voldoende stevigheid om een strakke rechte borderrand te vormen, maar kan naar wens ook rond gebogen worden.

De cortenstaal borderrand 230 x 10 cm wordt als bundel geleverd per 20 stuks. U kunt de borderrand van cortenstaal met een hoogte van 10 cm enkele centimeters in de bodem plaatsen of eventueel middels piketten verstevigen. Voor het vormenvan hoeken zijn speciale hoekstukken verkrijgbaar.

Voordelen cortenstaal borderrand 230 x 10 cm

  • Zeer sterk en duurzaam materiaal
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm met 5 jaar garantie
  • Ruime keuze uit verschillende formaten

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 2 mm
Afmetingen L x B x H 230 x 0,2 x 10 cm
Materiaal Cortenstaal
Gewicht 83 kg
Garantie 5 jaar

Product info downloads

Adezz borderrand van cortenstaal 230 x 10 cm

Adezz heeft een ruime keuze in formaten borderranden van cortenstaal. De hoogwaardige cortenstalen borderranden zorgen voor een warme sfeer en wat dacht u ervan om deze te combineren met andere cortenstalen producten van Adezz? Deze duurzame borderrand kan tegen alle weersomstandigheden en u heeft er jaren plezier van in uw tuin! Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan tuinproducten van Adezz.

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en borderranden.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

De borderranden van Adezz worden op bestelling geproduceerd en verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Bezorgd binnen één werkweek
  • Levering in Nederland en België is altijd gratis verzending

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.