Piketpalen hardhout 5x5x40 cm

Heeft u hardhouten piketpalen nodig voor de bevestiging van cortenstalen borderranden of kantopsluiting? De Azobé piketpalen hardhout 5x5x40 cm zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Het hardhout heeft een hoge dichtheid waardoor het jarenlang vrij blijft van houtrot. De hardhouten piketpalen zitten per 20 stuks gebundeld.

Gebruik 4 piketpalen per lengte kantopsluiting. Schoef de piketpalen vast vlak onder het midden van de kantopsluiting. Sla de piketpalen vervolgens dusdanig diep in de bodem dat de schoef niet meer zichtbaar is.

U gebruikt de piketpalen hardhout 5x5x40 cm voor de bevestiging van de volgende cortenstalen borderranden:

  • Borderrand cortenstaal 10 cm hoog
  • Borderrand cortenstaal 15 cm hoog
  • Borderrand cortenstaal 20 cm hoog

Voordelen piketpalen hardhout 5x5x40 cm

  • Azobé hardhout heeft duurzaamheidsklasse I
  • Verwachte levensduur van 25 jaar
  • Hardhouten piketpalen krijgt u eenvoudig de grond in

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 50 mm
Afmetingen L x B x H 5 x 5 x 40 cm
Materiaal Azobé hardhout
Gewicht 20 kg
Afwerking bovenzijde Vlak gezaagd
Afwerking onderzijde In punt gezaagd
Garantie 2 jaar

Over Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van cortenstaal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Bestel- en bezorginformatie Adezz

De producten van Adezz worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Adezz

De borderranden van Adezz worden op bestelling geproduceerd en verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

  • Bezorgd binnen één werkweek
  • Levering in Nederland en België is altijd gratis verzending

Herroeping producten Adezz

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.