Tuinhaard deur zwart - Stig 45 x 1 x 40 cm

De Stig deur zwart met glazen kijkvenster is een fraaie toevoeging aan de buitenhaard gemaakt van hetzelfde duurzame materiaal. De haard Stig is een buitenhaard van staal met een strakke en tijdloze uitstraling door de zwarte coating. De zwarte buitenhaard is heerlijk om in de tuin te hebben, voor lekker lange avonden bij het haardvuurtje met vrienden of familie!

Voordelen Tuinhaard deur Stig 45 x 1 x 40 cm

 • Fraaie toevoeging aan de haard Stig
 • Zeer sterk, slijtvast en weervast
 • Strakke en tijdloze uitstraling
 • Met glazen kijkvenster

Specificaties

 
Materiaal dikte Standaard 3 mm
Afmetingen L xB x H 45 x 1 x 40 cm
Materiaal Zwart coated staal
Gewicht 3 kg
Afwerking  Voorziening tbv bbq rooster en rookkanaal
Garantie 5 jaar

Deur tuinhaard Stig zwart - 45 x 1 x 40 cm

Forno heeft een ruime keuze in modellen en formaten tuinhaarden van cortenstaal. Iedere cortenstaal buitenhaard is vorstbestendig en kan dus het hele jaar door buiten staan. De tuinhaard Enok heeft ook ruimte om het hout droog te houden en kan ook als barbecue gebruikt worden. Met weinig onderhoud en een garantie van 5 jaar heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin!

Gebruiksaanwijzing deur tuinhaard Stig zwart 45 x 1 x 40 cm

 • Let erop dat u de deur direct na levering uitpakt, zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is.

Voor de tuinhaard zelf geldt:

 • De accessoires zoals rookkanalen en regenkappen zijn eenvoudig te monteren door ze in elkaar te schuiven.
 • Let op de diameter van de rookkanalen, voor deze tuinhaard gebruikt u de 154 mm diameter accessoires.
 • Start met aanmaakblokjes met kleine stukjes droog hout erop. Zo kan de kachel en het rookkanaal langzaam opwarmen. Zodra het goed brandt, het vuur langzaam vergroten (maximaal 1,5 kg droog hout tegelijk in de tuinhaard).
 • Het bbq-rooster direct schoonmaken na gebruik en droog opslaan.
 • Na gebruik de as verwijderen en 1 x per jaar het rookkanaal reinigen.

Wilt u nog meer warme sfeer creëren in uw tuin? Kijk dan ook eens bij het brede assortiment aan cortenstaal bloembakken en vuurschalen van Forno.

Bestel- en bezorginformatie FORNO

De producten van Forno worden via pallet transport bij u aangeboden. Het is dan ook belangrijk dat u aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de leverdatum.

Bezorginformatie Forno

Producten worden verzonden via pallet transport, hierop zijn de volgende regels van toepassing:

 • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
 • Gratis thuisbezorgd in Nederland en België

Herroeping producten Forno

In het geval dat u het herroepingsrecht wilt uitoefenen bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen bij de producent. De klant dient het product met alle daarbij geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de verstrekte redelijke en duidelijke instructies.