ECOstyle Marten free 50

Effectief én natuurlijk marters verjagen

ECOstyle Ultrasonic Pest Control biedt oplossingen om jouw huis en tuin te beschermen: effectief, hygiënisch en zonder het gebruik van gif. ECOstyle Marten free 50 verjaagt marters effectief uit de tuin. Of weg bij uw auto waar ze schade aanrichten door leidingen aan te knagen. Het apparaat heeft een sensor die tot 12 meter afstand beweging waarneemt. Is er beweging, dan zendt het apparaat een ultrasoon geluid uit.

Voordelen van ECOstyle Marten Free 50:

  • Ecologisch vriendelijke manier van verjagen zonder gif 
  • Hygiënisch, eenvoudig te gebruiken en effectief
  • Onschadelijk voor kinderen, vogels en vissen

ECOstyle Marten free is geschikt voor gebruik buitenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 50 m².

Handleiding ECOstyle Marten Free 50

Plaats het apparaat in de best mogelijke vrijstaande positie en in de richting van waar jij denkt dat de dieren verschijnen. Voor een optimaal effect moet Marten free af en toe worden verplaatst, wat een verrassingseffect oplevert voor de indringer. Plaats het apparaat nooit richting naastgelegen tuin, woning of ruimtes. Er kan een effect op andere dieren zijn. Als er andere huisdieren in de tuin zijn, raden wij jou aan voor gebruik dit apparaat eerst de reactie van deze dieren te testen. Andere elektrische apparatuur ondervindt geen hinder van het product.

Gebruiksaanwijzing ECOstyle Marten free 50

Gebruik de meegeleverde pen en plaats het apparaat in een vrijstaande positie in de richting van waar jij denkt dat de marters verschijnen. Verplaats Marten free af en toe. Dit levert een verrassingseffect op voor de indringer. Plaats het apparaat nooit richting een naastgelegen tuin, woning of openbare ruimtes.

Batterij: 4 x 1,5V LR6 (niet meegeleverd).

De garantietermijn is 2 jaar.

Het apparaat is geschikt voor gebruik buitenshuis en bestrijkt een open oppervlak van 50 m².

Bestel- en bezorginformatie natuurlijke vijanden ECOstyle

De producten van ECOstyle betreffen levende organismen. Het spreekt voor zich dat wij deze met de grootste zorg vervoeren.

Natuurlijke vijanden zijn versproducten

De natuurlijke bestrijdingsmiddelen van ECOstyle hebben een beperkte houdbaarheid. Wij zijn niet voorraadhoudend, maar bestellen deze vers voor u.

  • Bestellingen hebben een levertijd van 2-3 werkdagen
  • Bestellingen worden verzonden met een Track & Trace code van DHL

Garantie op natuurlijke vijanden

De werking van de aaltjes is sterk afhankelijk van diverse factoren zoals uw eigen inspanningen, de juiste toepassing en de leeftijd van de plaag. De natuurlijke vijanden zijn dan ook uitgesloten van garantie en retourrecht, tenzij uw bestelling langer dan 48 uur onderweg is geweest.

De aaltjes mogen maximaal 48 uur onderweg zijn om u levend te bereiken. Het is dan ook belangrijk dat u de levering via de Track & Trace code goed in de gaten houdt. Plaats de enveloppe direct na ontvangst in de koeling en pas ze daarna z.s.m. toe volgens de gebruiksaanwijzing.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden met de DHL pakketservice met een Track & Trace code.

  • Voor 15:00 uur besteld, binnen 3 werkdagen bezorgd
  • Brievenbuspakket met Track&Trace
  • Altijd gratis verzending