Gardena 3-wegstuk  

Wil jij op één moment op meerdere plaatsen in de tuin water geven? Maar heb je maar één punt waar je water kunt aftappen? Gebruik dan het Gardena 3-wegstuk. Dankzij dit hulpstuk kun je tuinslang laten vertakken. Handig als je tegelijkertijd meerdere delen van de tuin wil sproeien of tijdens het sproeien de auto wil wassen.

Gardena 3-wegstuk  

Wie kent dit probleem niet: jouw tuin heeft maar één waterpunt, maar je zou graag twee installaties tegelijk op de tuinslang willen aansluiten. Door het GARDENA 3-wegstuk te gebruiken kunnen slangen eenvoudig worden afgetakt. Zo kun je meerdere tuinwerkzaamheden tegelijk uitvoeren: je kunt het gazon sproeien terwijl je de tuinslang tegelijk gebruikt voor het water geven van uw bloemperk. Voor elk probleem is er een oplossing.

Gardena artikelnummer: 2934-20

Original Gardena System

De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

GARDENA, gevestigd in Ulm (Duitsland), is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden – of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Emoties spelen een belangrijke rol bij het aanspreken van mensen die hun tuin beschouwen als een 'levende ruimte dicht bij de natuur' en een plek voor welzijn, recreatie en plezier.