Gardena Reguleerventiel

Wil je zelf de waterdruk regelen aan het einde van de tuinslang? Bijvoorbeeld om aansluitgereedschappen te verwisselen of de tuinsproeier nauwkeurig af te stellen? Daarvoor is het het GARDENA reguleerventiel uitermate geschikt. Met het regulierventiel hoef je niet meer terug naar de kraan te lopen om de waterdruk te reguleren. Het aansluitstuk koppel je tussen de tuinslang en de wisselbare accessoire. Eenvoudige bediening door middel van een kogelkraan.

Geschikt voor alle Gardena slangstuk koppelingen.

Voordelen Gardena reguleerventiel

  • Watertoevoer stoppen aan de slang
  • Eenvoudige bediening met kogelkraan
  • Met waterstop functie
  • 5 jaar garantie

Gardena reguleerventiel

Eenvoudig verwisselen van aansluitgereedschap, in het bijzonder bij hoge waterdruk met het GARDENA slangstuk met reguleerventiel. Zo kunt u op het slangeinde eenvoudig de waterdoorvoer regelen of afsluiten als u van aansluitgereedschap wilt wisselen. Dat scheelt weer een wandeling naar de waterkraan.

Als de tuinslang in tweeën is gesplitst met een GARDENA 3-weg stuk (art.nr. 2934), kunt u het GARDENA reguleerventiel gebruiken. Hiermee kunt u de waterdoorvoer in de slang regelen.

Gardena artikelnummer: 2977-20

Original Gardena System

De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-