Gardena Waterstop 13 mm ½- inch 15 mm ⅝ inch

Wil je de Gardena tuinslang waterdicht verbinden met je waterkraan of één van de vele Gardena accessoires? Met het Gardena Waterstop 13 mm ½- inch 15 mm ⅝ inch maak je een snelle en waterdichte verbinding.

Zodra je een Gardena accessoire loskoppelt van de tuinslang stopt de watertoevoer automatisch. Als er later weer een accessoire wordt aangesloten zal de wateraanvoer ook automatisch worden hervat. Dankzij het power grip-systeem kun jij nu nog eenvoudiger het slangstuk op de tuinslang bevestigen.

Geschikt voor een 13 of 15 mm tuinslang.

Voordelen Gardena Waterstop 13 mm ½- inch 15 mm ⅝ inch

  • Power grip vereenvoudigd het gebruik
  • Waterdichte verbinding ook als je Gardena accesoires ontkoppelt
  • Geschikt voor tuinslangen met 13-15 mm doorsnede
  • 5 jaar garantie

Gardena Waterstop 13 mm ½- inch 15 mm ⅝ inch

De Gardena Waterstop 13 mm ½- inch 15 mm ⅝ inch voor bevestiging op het uiteinde van de slang. Als het aangesloten besproeiingsaccessoire wordt losgekoppeld, bijv. een broes of sproeier, stopt de watertoevoer automatisch; als een accessoire wordt aangesloten, stroomt het water weer.

Bij het wisselen van accessoires hoeft u niet naar de kraan te lopen. Deze waterstop is geschikt voor 13 mm (1/2") en 15 mm (5/8”) slangen. POWER GRIP: Speciaal gevormde wartelmoer voor een probleemloze montage en zeer sterke slangverbinding, met ribbels van zacht kunststof voor comfortabel gebruik. Een rubber ring geeft het product extra bescherming.

Gardena artikelnummer: 18213-20

Original Gardena System

De producten van Gardena kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden. Alle onderdelen passen op elkaar en zijn van het begin tot het einde waterdicht.

Bestel- en bezorginformatie Gras en Groen

Gras en Groen heeft ervoor gekozen om de pakketten te verzenden via Post NL pakketservice. Dit is een betrouwbare partner gebleken. Mocht uw bestelling door de toenemende druk op de pakketdiensten vertraging oplopen dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezorginformatie

Producten worden verzonden via de Post NL pakketservice met een Track & Trace code. U ontvangt hiervan bericht via de mail zodra uw bestelling is aangemaakt. Op de bestelling zijn de volgende regels van toepassing:

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Post NL pakketpost met Track&Trace
  • Gratis verzending vanaf € 75,-